Thuisleven.com
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Huishouden > Schoonmaken > Met Tricel pak je de grote schoonmaak grondig aan

Met Tricel pak je de grote schoonmaak grondig aan

Het is heerlijk om te leven in een schoon en fris huis. Met Tricel Soda en Tricel Goudzeep maak je alles zeer grondig schoon. Je kunt het zo gek niet bedenken of soda en goudzeep bieden de oplossing tijdens de grote schoonmaak. Zowel binnen als buiten. Meer reinigingsmiddelen heb je echt niet nodig.

https://userfiles.mailswitch.nl/medialib/1236725/medialib/Tricel%20Soda/Schermafbeelding%202020-04-29%20om%2016.29.57.png

Soda is het ultieme schoonmaakmiddel

Tricel Zilver Soda is geschikt voor alle schoonmaakklusjes en zeer effectief. Eén eetlepel soda per liter warm water en je kunt aan de slag. Het is een van de minst milieubelastende reinigingsmiddelen en maakt zeer grondig schoon. Tricel Zilver Soda is multifunctioneel, zuinig in gebruik en voordelig. Wat wil je nog meer?

Wondermiddel

https://userfiles.mailswitch.nl/medialib/1236725/medialib/Tricel%20Soda/Schermafbeelding%202020-04-29%20om%2016.30.11.pngSoda reinigt, ontstopt en ontvet. Het is echt een wondermiddel. Je keuken, badkamer en woonkamer: met soda maak je heel het huis blinkend schoon. Dat niet alleen. Het reinigt ook autoruiten, pannen en de aanslag in theekopjes. Ook buiten is soda een ideale schoonmaakhulp. Je barbecue is in een handomdraai weer brandschoon net als tuinstoelen en stoeptegels met groene aanslag. Zorg dus dat je dit allround schoonmaakmiddel altijd in huis hebt.

Informatie

Verkrijgbaar bij de supermarkt en diverse webshops: Tricel Zilver Soda Fijn, zak 1000 gram of emmertje 800 gram en Tricel Zilver Soda Grof, zak 1000 gram.

Goudzeep reinigt op basis van natuurlijke bestanddelen

Tricel goudzeep is een zeer doeltreffend schoonmaakmiddel dat zorgt voor een blinkend resultaat. Het bevat natuurlijke bestanddelen. Als je het verdunt met water heb je de beste allesreiniger die je maar kunt wensen. Het hele huis wordt schoon en fris met Goudzeep. Daarbij is het ook nog eens erg milieuvriendelijk ten opzichte van chemische reinigingsmiddelen.

Met een sopje van Tricel Goudzeep wordt je toilet net zo schoon als met een scheut chloor. Het reinigt sanitair, vloeren, deuren en ramen. Ook vette ovens of fornuizen worden brandschoon. Het is tevens een ideaal inweekmiddel om hardnekkige vlekken uit kleding of tapijt te krijgen. Je doet er een handwas, maar ook de afwas mee. Niet te geloven dat je met één middel zoveel kunt reinigen. En zo grondig.

Informatie

Verkrijgbaar bij de supermarkt en diverse webshops: Tricel Goudzeep, kuipje 500 gram of 750 gram en Tricel Goudzeep, emmer 5 kg.

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

46 reacties

 • Ik kom uit Deventer. Mijn ex-vriend én een schoonzus van mij hebben of hadden een verband met Senzora, waardoor ik meer weet van menige producten van hun. Altijd makkelijk. Bovendien is het ook een sentimentele waarde van Deventer en mijn jonge jaren. Gisteren Tricel gekocht en nu zijn m’n afvoeren weer helemaal open en dat ook nog zonder het milieu te belasten en vriendelijk voor m’n portemonnee. Helemaal goed en zelfs bij de tijd! Wat wil je nog meer? (Dat iemand anders het doet). En m’n balkon is hartstikke schoon!

 • Wat een WONDERMIDDEL!! ❤️❤️❤️ en minst milieubelastend!! Ik loot dolgraag mee!! Nog zoooveel schoonmaakklusjes te doen waar dit zeer goed van pas zou komen!! Actie en site liked en openbaar GEDEELD en duimen!!

 • Zo’n pakket kan ik wel gebruiken, met twee smeerkezen in huis en nu een thuiswerkende man lijkt alles sneller vies te worden. Drie keer raden wie dat mag schoonpoetsen

 • Ik zou heel graag willen winnen. Uiteraard maak ik dit dan bekend op sociale media. Op linked-in, Facebook en Instagram!

 • Deze producten zijn mij onbekend.
  Die zou een leuke kennismaking zijn, als ik via de winactie zou winnen.

 • doe graag mee voor dit mooie pakketje, ken het merk niet maar wil het wel eens uitproberen

 • Ik ben heel benieuwd naar alle producten van Tricel, dus ik maak heel graag kans op dit fijne pakket! Het klinkt veelbelovend.

 • Ik dacht dat soda iets van vroeger was, maar als ik dit zo lees is het zeer welkom in mijn huis. Ik heb het graag schoon en zoek voor verschillende klusjes verschillende middelen. Met dit soda-pakket heb ik een schone en milieuvriendelijke oplossing voor alles wat ik schoon wil hebben. Super!

 • vindt poetsen verschrikkelijk… en zonde van mijn tijd. Dus doe het het liefst zo min mogelijk. Als het dan echt moet dan maar met hele fijne producten 🙂

 • Wat een super leuke actie! Soda schijnt echt een wondermiddel te zijn en zou het graag eens willen proberen. Ben net op mezelf gaan wonen en not niet zon held met schoonmaken

 • Jaaa soda ik snap niet dat er niet op de verpakking staat ook goed voor je tenen, ik doe heel graag mee

 • ik werk bij verschillende ouderen in de huishouding, dit pakket komt zeker goed van pas!
  ik loot heeeeel graag mee!

 • Ik zou dit heel graag willen winnen! Ik heb een hekel aan schoonmaken maar wellicht dat deze prijs me hier wat in kan ondersteunen en het een stuk lichter voor me maakt!

 • Ik zou deze prijs heel graag willen winnen! Ik heb een hekel aan schoonmaken en kijk er altijd enorm tegenop! Wellicht dat dit pakket mij hier toch enigszins bij kan ondersteunen

 • Ik wil graag een Tricel tester zijn! Als mijn hulp weer komt valt de schade wel mee, gezien cooran doen we alles nu zelf voor zover het allemaal lukt, de rest doet partner maar die heeft ook betaalde baan dus goede middelen welkom des te makkelijkler is het werk!

 • Dit zou handig zijn voor de grote voorjaarsschoonmaak! Bij ons vindt die in de zomer plaats omdat ik dan vakantie (en dus meer tijd) heb 😉
  Het klinkt allemaal natuurlijk, dat is erg fijn. Wij proberen die chemische middeltjes zoveel mogelijk te mijden. Niet goed voor ons en niet goed voor het milieu

 • Ideaal! Ik had het voornemen een schoonmaakster te zoeken, en toen kwam Corona.. Dus er is hier nog wel wat werk aan de winkel…. Daar helpt dit pakket zeker bij!

 • fijn om in een goed schoon huis thuis te komen naar een dag werken in de gehandicapten zorg. en dan een keer goed poetsen in de week scheelt veel werk en kun je later weer goed genieten en rusten

 • Ben een echte poetslap, altijd op zoek naar de beste produkten om het huis nóg schoner te krijgen. Doe het liefst alles zelf, want de lat ligt nogal hoog.

 • Super zeg met 2 jonge kinderen raak ik nooit uitgepoetst !!
  En is een schoonmaak pakket altijd welkom

  Ik ga dus duimen dat ik het mag winnen om mijn huisje als een paleisje te houden !!

 • Oh wat een pracht actie! Groene zeep,oma zweerde erbij.Ik vertrouwde altijd op moderne wasmiddelen en toch een kuipje groene zeep gekocht.Samen met soda is dit een wondermiddel om bloedvlekken,vet-zweetplekken uit witte kleding te krijgen.Binnenshuis,ontstoppen,ontvetten,neerslaan van bier voorkomen,uitkoken van aangekoekte pannen,wondjes,splinters.Ook bruikbaar bij gezwollenof ontstoken voeten. etc. Tricel wie is er niet mee opgegroeid!

 • Ik doe heel graag mee, groene zeep gebruik is standaard mijn mijn onbehandelde houtent tafel weer vlekvrij te krijgen en soda gaat wekelijks mee in een witte was. Goed voor de was en de wasmachine!

 • Soda onmisbaar in mijn huishouden! Maakt heerlijk schoon, en ook echt alles, toilet: soda met scheut azijn, bruist heerlijk schoon! buitentafel, stoelen, lekker schrobben met soda, wasmachine om de zoveel tijd schoonkoken met soda tegen zeepresten in slang en roestplekjes op je kleding. En verder voor alle dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden! top!

 • Het lijken me fijne producten. Ik test het graag uit, komt mijn huis ook ten goede 😉 Krijg gewoon bijna zin in schoonmaken. Ben benieuwd!

 • Na een grote verbouwing ons hele huis hiermee onder handen kunnen nemen voor een echt schoon, fris en nieuwe start gevoel!

 • Wat een perfecte schoonmaaklijn en ik wil graag een Tricel tester zijn! Alles overzichtelijk in een fles, zak of pot! ik hoop dat alles weer “dol-fijn” gaat ruiken en blinken gaat!

 • WoW! Zo’n pakket zou ik zeker willen winnen. Dan zou ik met méér plezier mijn huishouden doen. En misschien wat meer tijd overhouden voor andere leuke dingen!

 • Ik doe heel graag mee. Sinds kort heeft mijn hulp opgezegd en heb besloten even geen nieuwe hulp te nemen. Iedere dag een uurtje poetsen, tussen 7 en 8 en daarna aan het (betaalde) werk. Het bevalt eigenlijk wel prima. Poetsen met deze fijne producten zou dus een prachtige start zijn.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics