Thuisleven.com
Pampers Baby-Dry luiers of luierbroekjes niet goed geld terug actie.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Geld Terug Acties > Niet Goed Geld Terug lopend > Niet goed geld terug: Baby-Dry luiers en luierbroekjes

Niet goed geld terug: Baby-Dry luiers en luierbroekjes

Pampers Baby-Dry heeft een nieuwe Stop & Protect pocket aan de achterkant toegevoegd, wat tot 100% bescherming biedt tegen nachtelijke lekkages. Want net zoals bij jou, staat de veiligheid van jouw baby voorop bij Pampers. Pampers Baby-Dry luiers zijn dermatologisch getest en bevatten 0% EU-parfumallergenen, zoals voorgeschreven in de cosmetische regelgeving (EC) nr. 1223/2009. Bovendien zijn ze getest en gecertificeerd volgens het Oeko-Tex Standard 100-label.

Deelnemende producten:

Geldig op Baby-Dry luiers en luierbroekjes, niet geldig op andere Pampers varianten.

Niet goed geld terug:

  • Maximaal 10 luiers of luierbroekjes kunnen worden gebruikt uit het gekochte Pampers Baby-Dry pak.  Als je niet tevreden bent, stuur je het pak met de rest van de ongebruikte luiers of luierbroekjes terug. 
  • Koop je Pampers Baby-Dry luiers of luierbroekjes en bewaar je aankoopbewijs
  • Test je product. De test is beperkt tot het gebruik van maximaal 10 luiers uit de verpakking
  • Niet tevreden? Registreer je of log in en volg de instructies om je retourformulier af te drukken
  • Stuur je Baby-Dry pak in de originele verpakking terug (het pak mag slechts 10 luiers of luierbroekjes minder bevatten dan oorspronkelijk gekocht), samen met de retourbon en het aankoopbewijs
  • Als je aanvraag volledig geldig is en alle voorwaarden voldoet, krijg je je geld en 5€ verzendkost terug
  1. Je hebt tijdens de geldigheidsperiode een pak Baby-Dry met 47 luiers aangekocht.
  2. Je merkt een lekkage op en bent van mening dat je niet tevreden bent over het product.
  3. Je stuurt je Baby-Dry luiers of luierbroekjes pak met ten minste 37 ongebruikte luiers erin en je aankoopbewijs terug voor terugbetaling.

Looptijd en actievoorwaarden:

Deze Actie begint op 01/07/2023 en eindigt op 31/12/2023 en speelt zich uitsluitend af bij de fysieke winkels en/of webwinkel in Nederland. Actievoorwaarden

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Welke geld terug actie spreekt jou aan?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics