Grünten Veggie Oats: van €2,99* voor €0,-.

Gratis Grünten Veggie Oats

Ontvang een volledige terugbetaling voor Grünten Veggie Oats, aangeschaft bij Albert Heijn. Grünten’s Veggie Oats is een kant-en-klaar havermoutproduct met meer dan 40% groenten, verkrijgbaar in je favoriete taartensmaak. Ideaal als ontbijt of als smakelijke Veggie-break. “Heerlijk als taart, gezond als groenten.” Je kunt Grünten Veggie Oats vinden in het ‘convenience schap’, naast de belegde broodjes en andere producten.

Deelnemende producten:

  • Grünten Veggie Oats Banana Pecan 150 gr.
  • Grünten Veggie Oats Carrot Cake 150 gr.

Deelnemende supermarkt en drogisterijen:

Albert Heijn (Scoupy kan de beschikbaarheid van het product niet voor elke afzonderlijke winkel garanderen. Sommige winkels kunnen zelf beslissen of ze het product verkopen.)

Looptijd en actievoorwaarden:

Let op: voor deze actie geldt op=op. Beperkt aantal uit te betalen cashbacks.
Maximaal één deelnemend actieproduct per persoon, gekocht in een Albert Heijn-winkel in Nederland.
Deze cashback actie is begonnen op 06-02-2024. Dit is tevens de eerste dag van de actieperiode.

Mocht je met de vorige Grünten-actie mee hebben gedaan, dan mag je ook meedoen met deze actie. Natuurlijk dien je het actieproduct opnieuw te kopen. Kassabonnen die al eerder ingediend zijn, zullen niet in behandeling worden genomen.

Lees de overige actievoorwaarden hier

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Welke geld terug actie spreekt jou aan?

Foto’s: Scoupy

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics