Selecteer een pagina

De opvolgmelk is speciaal ontwikkeld voor baby’s vanaf 6 maanden en bevat essentiële voedingsstoffen voor deze fase. Is je kindje 12 maanden of ouder? Dan kun je overstappen op een van de LITTLE STEPS® Dreumes- en Peutermelken. En als je wat variatie wilt toevoegen aan het dieet van je kindje, probeer dan eens de 100% plantaardige drank LITTLE STEPS® Plantygrow. Plus, je kunt het nu gratis proberen met de geld terug garantie!

Deelnemende producten:

LITTLE STEPS 2 opvolgmelk of LITTLE STEPS 3 dreumesmelk

Deelnemende supermarkt en drogisterijen:

Een winkel of website in Nederland

Looptijd en actievoorwaarden:

De Actie loopt van 1 januari 2024 tot 31 december 2024 of tot zolang de voorraad sterkt. Na deze einddatum worden er geen verzoeken tot uitbetaling van refundbedragen meer in behandeling genomen. Reacties van consumenten of deelnemers, worden t/m 6 weken na de einddatum in behandeling genomen.

  • Het refundbedrag kan de Deelnemer verkrijgen door de aankoopbon van het Actieproduct te uploaden en de overige op de Actiesite gevraagde gegevens op de Actiesite in te voeren.
  • De deelnemer dient in het bezit te zijn van de aankoopbon van LITTLE STEPS 2 opvolgmelk of LITTLE STEPS 3 dreumesmelk aangekocht bij een winkel of website in Nederland. De deelnemer dient deze te bewaren tot de refund heeft plaatsgevonden, ook kan de organisator de deelnemer verzoeken de aankoopbon op te sturen.
  • De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor de correcte invoering van de gevraagde gegevens. Onvolledige of onjuiste aanmeldingen en/of antwoorden kunnen niet in behandeling worden genomen. 
  • Maximaal 1x deelname per gekocht Actieproduct en bijbehorende aankoopbon. Beperking tot 1 korting per naam/gezin/adres/gsm-nummer/e-mail/IBAN-nummer/ticket of een combinatie van meerdere van deze parameters
  • Deelname alleen door natuurlijke personen van 16 jaar en ouder. 
  • Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van Organisator en ook degenen die (in)direct betrokken zijn bij de organisatie van deze Actie.

Overige actievoorwaarden lees je hier.

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Welke geld terug actie spreekt jou aan?

Foto’s: Nestlé

Geverifieerd door ExactMetrics