Thuisleven.com
meer voordeel met Mijn AH premium
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Spaaracties > Spaaracties lopend > Mijn Albert Heijn Premium voordelen

Mijn Albert Heijn Premium voordelen

Mijn Albert Heijn Premium is het jaarabonnement waarmee je je voordeel kunt vergroten.

Specifieke actievoorwaarden

Voor 12 euro per jaar maak je aanspraak op meerdere voordelen. Je kunt zelf berekenen of je hiermee echt voordeliger uit bent, want een jaar is snel om!

 1. Altijd 10% korting op het biologische assortiment. Niet geldig i.c.m. andere acties en op zuigelingenvoeding.
 2. Twee keer zo snel digitaal sparen voor spaarzegels en Mijn AH Miles. En je kunt zelf bepalen of je ook 2x zo snel voor koopzegels wilt sparen. Bij elke euro die je besteedt koop je dan 2 koopzegels voor 20ct (i.p.v. 1 koopzegel voor 10ct).
 3. Vanaf nu krijg je als AH Premium lid 15 persoonlijke aanbiedingen in je Mijn Bonus Box waarvan je er 10 verzilvert.
 4. Tot 50% korting op abonnementen. Premium leden krijgen tot 50% korting op de abonnementen van o.a. Select van bol.com, AH Bezorgbundel, Club Gall & Gall en Ziggo. En bijvoorbeeld Pathé Thuis tegoed van € 20,- met 30% AH Premium korting.

Website

Via Mijn Albert Heijn Premium

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Lees ook:

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’.

Kom jij voordeliger uit met Mijn Albert Heijn Premium?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

15 reacties

 • Mijn bonus box is de laatste tijd echt bal. Heb er niets aan terwijl ik veel dure dingen koop zo jammer.
  Ik weet niet of deze investering gaat lonen voor mij.
  Ben alleen en bio koop ik meestal al in de aanbieding op 1 product na wat ik altijd nodig heb en ik mag heel veel dingen niet dus dat valt ook af.

 • Het bevalt mij erg goed. Zo kwam ik er achter dat ik eigenlijk elke week een doos biologische eieren mee neemt en hier nu 10% korting op krijgt. Het extra sparen vind ik ook leuk. Geen spijt van!

 • Net gekocht via AH. In de app staan gelijk je extra’s aangegeven.
  Bij de spaarzegels en koopzegels staat ook direct dat je twee keer sneller spaart.
  Ik ga het een jaar bijhouden wat mijn winst is door AH Premium.

 • Ik ga het voor een jaartje proberen. Volgens de berekening zou ik hiermee geld kunnen besparen. Dus ik ben benieuwd of dat ook echt zo is. Het sneller sparen van de koopzegels is al mooi meegenomen.

 • Als je vaak bij AH koopt is dit een hele goede investering. Ik heb het voor mij zelf uitgerekend heb namelijk een AH bezorgbundel en koop daar de aanbiedingen groots mee in. Ongemerkt spaar ik zo’n 10 volle boekjes per jaar. Op geen enkele bank vind ik zo’n grote rente als bij AH het rendement op spaarboekjes. Dus als ik meer koopzegels koop heb ik die investering van €12 er zo uit en maak ik zelfs winst. De andere extra’s zijn mooi meegenomen.

 • Extra snel sparen en dubbele bonusbox zijn voor mij pluspunten. Ik ben het aan het overwegen, waarschijnlijk wordt het een ja.

  • Ik heb mezelf erin verdiept. Ja voor mij zal het voordelen hebben. Daarnaast spaarzegels en koopzegels sparen vind ik een leuk extraatje. Ik ga het gewoon een jaar proberen.

  • Ik was nog niet aan de koopzegels begonnen. Wellicht een goed moment om mee te beginnen.
   Wel maak ik dankbaar gebruik van de bonusbox, die verdubbelen dan.
   De airmiles gebruik ik voor korting op de kassabon, een verdubbeling is dan prettig. De spaarzegels maken mij niet veel uit

   • Koopzegels spaar ik ook nog niet. Vanaf januari wil ik daar als proef mee starten. Je spaart ” ongemerkt ” een leuk zakcentje met 6 % rente. Ja, ik ga er een jaartje voor.

    • Spaarzegels is voor mij niet het doorslaggevende. Vaak gebruik ik de spullen niet maar ik spaar wel vaak mee voor familie. Elkaar helpen met sparen blijft leuk. Airmiles account heb ik nog niet, ga ik ook regelen. Ja, ik sta positief in deze nieuwe acties van AH.

  • Daar moest ik ook aan denken. Gelukkig had ik de Gall & Gall nog niet verlengd. Voor ons wordt de investering dan 17 euro. De whisky met -10% is goed voor 3,69 euro per fles korting, los van de evt. aanbiedingen

   • Alcohol is in Duitsland goedkoper. Als je favoriete merken hebt wil ik daar wel eens kijken voor je. Misschien loont het zich zelfs om te versturen.

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics