Punten sparen bij Gall & Gall
Thuisleven.com > Spaaracties > Club Gall & Gall

Club Gall & Gall

Het Gall & Gall kaarthouderschap is nu uitgebreid met punten sparen. Deze punten kun je sparen zonder een betaald VIP memberschap te hebben. Je kunt de punten op de pas laten scannen in de winkel. Of je kunt digitaal sparen.

Specifieke actievoorwaarden 

Welkom bij de Club. Het oude kaarthoudersprogramma is in een nieuw jasje gestoken, uitgebreid met punten sparen en heet nu Club Gall & Gall. Voor elke euro ontvang je 1 punt. Deze kun je via de Club Store inwisselen voor kortingen en cadeaus.

Club Gall & Gall

Member worden bij Club Gall & Gall gaat heel makkelijk. Maak een account aan of meld je aan in jouw Gall & Gall winkel. Als je je online aanmeldt ontvang je van ons een digitale Club Card via de e-mail, daarnaast is de digitale Club Card direct terug te vinden in jouw persoonlijke account. Tip! Voeg je digitale Club Card barcode toe aan je mobiele wallet of app, zoals Stocard. Liever een fysieke kaart? Meld je dan aan in de winkel.  
Heb je al een online account: dan ben je nu automatisch lid van de Club. Je ziet dit terug in je account. Als je ingelogd bent bij het bestellen, of als je jouw digitale Club Card barcode scant in de winkel, spaar je direct punten. 

VIP member

Voor 10 euro per jaar heb je extra voordeel als VIP member (nu nog kaarthouder). Voeg het VIP membership toe aan jouw winkelmand en de rest wijst zich vanzelf! Op deze manier kun je ook upgraden van member naar VIP member. 
Als kaarthouder of VIP Member ontvang je standaard 10% korting op wijnen, mousserend en whisky’s. En ontvang je per post en e-mail exclusieve aanbiedingen op de heerlijkste wijnen, whisky’s of mousserende wijnen. 
Lees hoe je 50% korting op het VIP memberschap krijgt.

Punten inwisselen

Jouw punten wissel je in via de online Club Store. Je kunt zélf kiezen waar je je punten aan besteedt, of dat je liever nog even doorspaart. Je vindt de Club Store in je account bij het tabje Club Store. Hier zie je alle cadeaus, sommige met bijbetaling, waar je voor kunt sparen.  
Bijvoorbeeld 75 punten kun je inruilen voor een gratis geschenkverpakking. Een Whiskey masterclass kost je 100 punten. Of je kunt je punten inzetten voor korting op je lievelingsdrank.

Lees meer

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Bron afbeelding: Gall & Gall

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Voeg commentaar toe