Selecteer een pagina

Of het nu zomer, lente, herfst of winter is, soms wil je een drankje dat lekker koud is én koud blijft! Omdat er altijd wel een reden is voor een cadeautje (kerst, sinterklaas, verjaardag, zomaar…) zet ik hieronder een aantal mogelijkheden van ijsblokje van Radbag.nl op een rij.

On the Rocks

Deze granietblokjes (zorgvuldig gesneden uit gerecycled graniet) worden geleverd met een edel satijnen zakje. Hier kun je de granietblokjes instoppen alvorens deze in de diepvries gaan. Zodra de granietblokjes lekker koud zijn, haal je deze uit de diepvries en voegt ze toe aan het desgewenst drankje. Het voordeel van deze blokjes is de vastigheid, ze smelten dus niet en zo blijft uw drankje zoals u dat graag wilt.
Deze “On the rocks” blokjes zijn een perfect geschenk voor de man die van Whisky houdt. Maar ook een glaasje cola, een beker ranja of zelfs een zelf gemaakt drankje zal een verkoelend effect krijgen met deze leuke blokjes.

Pinguïn coolers

Zeker voor kinderen zijn deze pinguïn coolers een hot item, en dat bedoel ik niet letterlijk. In de zwarte en witte pinguïns zit water, als je ermee schud voel je dit ook. Een tijdje in de diepvries en het water zal bevriezen. Zo kun je je drankje koelen zonder een waterige smaak eraan over te houden. Mocht je niet zo heel goed tegen te veel kou in een drankje kunnen, kan je er ook voor kiezen de pinguïns niet zo lang in de diepvries te laten liggen.

Een ijskoud drankje voor elk getij

Borrelglaasjes van ijs – Cool Shooters

Heb je een leuk buitenfeestje en je wilt eens iets anders dan een een glas van glas. Denk dan eens een deze leuke borrelglaasjes van ijs. De mal voorzie je van water, de andere mal gaat hier over heen om zo een gat te krijgen in de glaasjes en nadat dit een tijdje in de diepvries heeft gestaan heb je de perfecte borrelglaasjes van ijs. Vullen met een drankje en voila!

Een ijskoud drankje voor elk getij

IJsballen

Kies je toch liever voor een ijsblokje maar dan in een hippere vorm? Dan zijn deze Prepar IJsballen set van vier wel iets voor jou! Vul de vormpjes met water en eventueel een leuke / lekkere vulling en je hebt een mooi geschenk. Ook erg leuk is het om deze vormpjes te vullen met chocolade voor een warme kop chocomel…

Er zijn nog meer mogelijkheden voor aparte cadeautjes. Kijk hier voor het complete overzicht van Radbag op Thuisleven.

Lees ook:

Ligt er bij jou een ijsblokje in de diepvries?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben wij een review-exemplaar ontvangen *
Foto’s: Radbag

Geverifieerd door ExactMetrics