Thuisleven.com
Hartige wraptaart van Gabriëlla.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Hoofdgerecht > Honig-Wat eten we vandaag? Hartige wraptaart van Gabriëlla #kindvriendelijk

Honig-Wat eten we vandaag? Hartige wraptaart van Gabriëlla #kindvriendelijk

Dus ik lees de nieuwsbrief van Honig en ik spot een recept van Gabriëlla: Hartige Wraptaart. Ik open het recept, schat in dat ik dit kan fixen en sla het op als favoriet. Onze oudste eet sinds kort gezellig Mexicaans met ons mee en ik zet nog net geen Mexicaanse muziek op, wat een gezelligheid aan tafel. Het recept staat onder Italiaanse keuken, maar dat deert niet. Gabriëlla heeft er ook een filmpje bij gemaakt en ik vind het een fantastisch idee.

Hartige wraptaart

Normaal eten wij de Mexicaanse maaltijdpakketten van Knorr, maar dit keer besluit ik Honig aan te schaffen. De vereiste Honig mix van Burrito vind ik niet in onze net geopende supermarkt, maar wel een Familiegerecht Mexicaanse Wraps. En wat lees ik nu op de verpakking, Honig houdt rekening met de kindermondjes en de milde saus is desgewenst aan te vullen met een pittige kruidenmix. Daar zal onze dochter heel blij van worden. En ik heb gelijk de benodigde wraps in huis. Het wordt trouwens de eerste keer dat wij Kidney bonen gaan eten, maar dat zal wel goed komen.

Wat eten we vandaag?

Het is donderdag, ik heb alles in huis en de tijd en aandacht om te koken. Ik heb inmiddels bedacht dat ik de taartlagen ga stapelen in de onderkant van de tajine, ik heb anders geen ronde schaal geschikt voor de oven. Ik bereid het gehaktmengsel met alle groente, verwarm de oven voor en maak er voor de zekerheid een salade bij. Dan smeer ik de wraps in met zure room, giet het gehaktmengsel erin, wat tomatensaus erop en strooien met de kaas, en nog een keer en stapelen maar. op de bovenste nog wat zure room met strooikaas en de oven in. De laatste wrap houd ik achter de hand voor onze dochter. Ze eet met negen jaar met de pot mee, één wrap en een taartpunt als het tenminste goedkomt.

En het komt goed. Er komt een hartige taart uit de oven, die onverwachts ook nog eens redelijk in stukken te snijden is. En net zoals echte taart beaamd, niet netjes op te eten is. AAN TAFEL!

Lees ook:

Dank je wel Honig en Gabriëlla voor dit leuke en lekkere recept.

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics