URB
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Eten en drinken > Alcoholvrije dranken > URB een nieuwe alcoholvrij drankje met een unieke en onvergelijkbare smaak

URB een nieuwe alcoholvrij drankje met een unieke en onvergelijkbare smaak

Een stel urbans op een trendy Amsterdamse daktuin vond het wel welletjes in hun zoektocht naar een volwassen, luxe drank die zich qua smaak en allure kan meten met de metropool van nu. URB bevat louter natuurlijke ingrediënten, is vegan en heeft een laag suikergehalte. Er zijn drie spannende varianten URB Bubbles met ieder een verrassend eigen karakter. Lees in dit artikel onze bevindingen en meer over de verschillende maken.

URB

URB geeft dimensie aan de waarden van deze tijd. De smaken zijn organisch en intrigerend. De coole mix van speciale kruiden, vruchten en een vleugje ‘Urban Magic’ is het verrassende resultaat. 100% alcoholvrij met 1000% smaak. Eindelijk kan de niet-alcoholdrinker met goede smaak en oog voor design, zich verheugen op erkenning, zeker met het staaltje perfect passende urban contemporary art van Bram Reijnders.

Karakterdrank zonder excuus

“Het gaat om dat volle mondgevoel”, zegt medebedenker en ondernemer pur sang Roger ter Horst. “Zo van, nu drink ik ook iets op niveau.” URB is de eerste alcoholvrije karakterdrank ter wereld waarbij je de alcohol totaal niet mist en die dan ook echt aanslaat als evenknie van de alcoholische bubbels. Een crispy, luxury drink die korte metten maakt met het verdomhoekje. URB beleef je. URB drink je, puur en stijlvol, met je eigen designflesje uit matching glaswerk – een flûte op chic én met een rietje door de kroonkurk op een trendy dancefeest. 
Food-professionals in de high-end horeca zijn – bruut verrast – al in de weer met food pairing. Het karakter, de body en de gelaagdheid maken dat URB perfect past bij een goede gastronomische maaltijd. Ter Horst: “Je kunt er niet omheen, het is een nieuwe categorie, waarbinnen je geniet zonder compromis. De excuusdrank (ik moet nog rijden…) voorbij.”

Ik lust je rauw

Je treft alleen natuurlijke ingrediënten aan in de URB-drinks. Met slechts 3,75 gram suiker en 18 calorieën per 100 ml ook hier no excuses. Spannend is dat elke variant, per stad, kenmerkende fruitsoorten en kruiden bevat met een rauw urban randje…

Wat vinden wij ervan?

URB

Ik hou wel van nieuwe dingen waar goed over nagedacht is. En dan maakt het niet uit of dat nu gaat om een gadget, een nieuwe game of iets lekkers. URB past helemaal in de categorie “iets nieuws”. Er is namelijk geen enkel ander drankje dat in de buurt komt qua sensatie en smaak als dit nieuwe merk.

Wat ik vooral tof vind zijn de hippe flesjes, hierin zit niet te veel maar ook niet te weinig van het alcohol vrij drankje. Daarnaast vind ik het hartstikke gaaf om de URB in een champagneglas te schenken. Dat geeft zonder enige pardon al gelijk een hele luxe uitstraling. Zeker als jet het in de kerstsferen op tafel zet.

Alcohol met borstvoeding vind ik een no go en alcohol en kinderen gaan ook niet samen. Dus deze oud & nieuw gaan wij genieten van URB, want ik heb nog meer flesjes ontvangen en deze al apart gezet.

Lees ook:

URB niet te vergelijken met any other drink!

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics