Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Tante Fanny - rustieke pizzadeeg met tomatensaus - Thuisleven.com

Graag het heft in eigen handen houden maar er niet al te veel tijd aan kwijt willen zijn? Dan is het rustieke pizzadeeg van Tante Fanny zeker iets voor jouw. Het pizzadeeg is een combinatie van speltbloem en volkoren tarwemeel dat een heerlijke “rustieke” smaak geeft. Bovendien is het pizzadeeg bakklaar uitgerold op bakpapier en meteen in te smeren met de meegeleverde tomatensaus. Hoe ga jij jouw pizza maken?

Beleg je pizza

Tante Fanny pizza

Met de Tante Fanny pizza kun jij je pizza beleggen op je eigen manier. Ga je voor minimalistisch of voor bombastisch? Wordt het een vegetarische of vegan variant of beleg je de pizza liever met vis of vlees? Zoveel mensen zoveel wensen en dat is nou net het grote voordeel van deze pizza.
Weet je niet zo goed welke smaken goed bij elkaar horen of ben je op zoek naar inspiratie kijk dan eens op de site van Tante Fanny.

Tip: kijk eens naar de restjes in de koelkast, misschien kun je daar wat van gebruiken.

Conclusie

Tante Fanny pizzaOm het weekend houden wij een Cinemaat thuis. Dan zetten we de t.v. aan en luisteren we om beurten naar de muziekkeuze van elkaar, zonder dat we dit van elkaar weten. Elke Cinemaat geven we een thema en aan het einde van de avond geven we de nummers punten. Tijdens zo’n muziekavond zijn hapjes en drankjes niet weg te slaan. Deze keer maakte ik van het pizzadeeg allemaal kleine pizzavierkantjes en varieerde ik van ingrediënt per pizza. Jammie!

Weet je dat…

  • Er nog veel meer lekkere recepten aan gaan komen? De nieuwe Foodybox is namelijk binnen, boordevol zomerse producten.

Neem gerust een kijkje tussen alle inspiratie voor meer inspiratie.

Hoe beleg jij jouw pizzadeeg?

Geverifieerd door ExactMetrics