We hebben een jarige en ik ging op zoek naar een passend cadeau. Hij is jarig in januari en doet veel vrijwilligerswerk bij de kerk en op de ijsclub. Hij fietst en schaatst graag. En plots wist ik het!

Een geschenk voor de borrel liefhebber

Als ik denk aan de ijsclub, dan denk ik aan de gezellige tijd na sluitingstijd. Als alle natuurijsliefhebbers weer veilig thuis of in het café zaten. Na een lange dag als vrijwilliger sneeuwschuiven, e.h.b.o.-er of de parkeer- of kantinedienst, kwam een straffe borrel op tafel. Dat kon Beerenburg, Jägermeister, Stroh rum of iets in die trant zijn. Ik wil graag zo’n klein borrel flesje aan een colaatje vastbinden. Helaas kan ik nergens een 200ml cola verpakking vinden. Ik besluit de 500ml fles en het 150ml blikje mee te nemen.
Ik spring op mijn fiets naar de Gall & Gall en neus tussen de mini’s. De mini- verpakking Stroh rum is te groot en ook erg straf met 80% alcohol. De Jägermeister lijkt precies pas. Thuisgekomen bind ik het glazen flesje aan de plastic fles vast met zilver cadeaulint.

Leuk je (trouw)receptie op

De mogelijkheden met dit geschenk als traktatie zijn eindeloos. Ik zie al voor mij dat je je trouwreceptie opleukt met een mooi groot glas met daarin of daaraan een klein flesje wijn of champagne. Hetzelfde geldt voor een borrel van kantoor met op iedere statafel een leuk schouwspel van een klein glaasje met een shotje.
Wat rest is even knallen met een blikvanger van een borrelplank en het kan niet anders dan gezellig worden!

Lees ook:

Drink jij wel eens een borrel?

Geverifieerd door ExactMetrics