Zespri spaaractie is vernieuwd

Net als voorheen kan je in 2019 weer sparen voor lepeltjes, tasjes, bewaarbakjes en nog meer andere leuke items. De Zespri spaaractie is weer aangevuld met leuke producten als een sleutelhanger en een andere print op de tas.

De Zespri spaaractie

Wanneer je een account aanmaakt op de site, dan staan je gegevens al direct op de spaarkaart vermeld.
Daar is ook te vernemen hoeveel stickers je moet plakken. Veertien Zespri stickers zijn nodig voor de winkelkarmunt bijvoorbeeld.
Let op de geldigheidsdatum van de gedownloade spaarkaart.

Stuur de spaarkaart in een voldoende gefrankeerde omslag naar Zespri België, Postbus 49, 9100 Sint-Niklaas of Zespri Nederland, Postbus 63, 4560 AB Hulst

Binnen zes weken wordt getracht het gespaarde product op te sturen.

Site: via Zespri

Wist je dat je ook kunt sparen met de stickers van Pink Lady voor 100% gratis spullen en uitjes!

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit.

Tips en acties van Thuisleven

Op Facebook hebben we een community opgericht. Iedereen mag lid worden van ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze Facebookpagina, dus dat loont zeker de moeite.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en echtgenoot van een zelfstandig ondernemer.

6 reacties

  • op de site van zespri zie ik verschillende spaaracties- tasjes, sleutelhanger,
    lepeltjes, bakjes. Misschien later weer toegevoegd Miranda? Leuk zoiezo dat je over zespri schrijft want wist niet dat hiervoor spaaracties zijn. Ik wens je een fijne avond.

  • Oude reactie staat er nog van mij onder hihi, heb trouwens ook geen idee hoelang ik jullie blog al volgt, maak ook niet uit. Ik kijk dagelijks op jullie blog en geniet van de leuke artikelen die jullie schrijven. Mijn favoriet uit de zespri-shop is toch wel het opvouwbaar tasje kiwi green.

  • Het is ook goed om soms sommige dingen weer onder de aandacht te brengen want kiwi’s is denk ik toch wel een product wat in veel huishoudens te vinden is.