Selecteer een pagina

Ik ben altijd op zoek naar leuke cadeaus om te geven bij geboorte, huwelijk of jubileum. Toen ik via een advertentie op Facebook fruitkadoos.nl (tegenwoordig kadoos.nl) voorbij zag komen was mijn interesse gewekt! Eerst naar de Facebook pagina gekeken en dat zag er al veel belovend uit! Dus doorgeklikt naar de website. Wat een mooie website met verrassend veel aanbod.

Wat is Kadoos.nl?

Het is een webshop in fruitboxen met eventueel een cadeau. Op de website staat waarom ze dit gestart zijn:

Bij kadoos.nl geloven we dat bijzondere momenten gezonde aandacht verdienen! We zijn ervan overtuigd dat geven nóg mooier is dan krijgen. Daarbij hebben wij een passie voor gezond en vers fruit. Al sinds 2006 maken we unieke cadeaus om vrienden, zieken, moeders, vaders, kinderen en ouderen te verrassen met vers en gezond fruit uit onze Fruitkadoos. En dat allemaal namens vele honderden tevreden klanten. En sinds 2016 doen we dit ook online. Zo kunnen we iedereen in Nederland blij maken met onze prachtige en unieke fruitkadoos. En daar worden ook wij iedere dag weer blij van!

Hoe werkt Kadoos.nl?

Als je naar kadoos.nl gaat kan je beginnen met bestellen. Je kan op de website sorteren op: Thema, Moment, Inhoud of doelgroep.
Zo ga je verder met kiezen. Er zijn keuzes als man, vrouw, geboorte, huwelijk, beterschap enzovoort. Er zijn fruitdozen met alleen maar fruit, dit kan één soort zijn als sinaasappels, peren of appels. Maar ook verschillende soorten fruit met een cadeau erbij. Dit varieert van thee, bier, wijn, een knuffelbeer tot sap van Schulp en Tony’s Chocolonely.

Kadoos.nl een gezond kado

Heb je de doos gevonden die je wilt bestellen kan je kiezen uit 3 maten. Small, Medium of Large. Bij elke maat staat hoeveel stuks fruit er dan ongeveer in de doos zitten.
Daarna kan je kiezen of je het algemene thema kiest of het thema liefde (+€2.50.) en als laatste kan je eventueel nog een kaartje toevoegen (+€1.50). Kies je voor een kaartje bij je kado dan kan je de tekst invoeren tijdens het bestellen.

Heb je deze stappen allemaal doorlopen dan kies je de datum van bezorgen en het adres. De bezorging wordt gedaan door Postnl.
De betaling: Je kan verschillende manieren van betalen kiezen. Je kan kiezen voor iDeal, Credticard, PayPal, Afterpay en zelfs ‘op factuur’. Erg handig en gemakkelijk wanneer u het pakketje liever af wilt rekenen na ontvangst!

Wat heb ik besteld

Een fruitbox bomvol fruit. Ik heb een large besteld (er zaten 19 stuks fruit in) voor €23.95 excl verzenden. Na het bestellen krijg je keurig je bevestiging en als de doos bij Postnl is afgegeven krijg je de track and trace code.

Wat zit er in het fruitkadoo?

  • 2 bananen
  • 5 mandarijnen
  • 3 sinaasappels
  • 2 kiwi green
  • 1 kiwi gold
  • 2 peren
  • 2 appels
  • 2 granny Smith

Het ziet er heerlijk uit! De kinderen kiezen allemaal gelijk iets uit om te eten! Wat smaakt het fruit goed! De kiwi’s kan je bijvoorbeeld goed eten maar zijn zeker niet te rijp. De sinaasappels heb ik later in de week pas gegeten en ze zijn nog steeds heel goed. Ik moet zeggen dat ik positief verbaasd ben over hoe mooi de doos is gebleven tijdens het verzenden. Iedereen weet hoe pakketbezorgers soms omgaan met pakketjes!

Conclusie

Wil je een keer een gezond en origineel cadeau geven aan iemand is deze webshop zeker aan te raden. Ik ga er zeker nog een keer bestellen!

Lees ook:

Geverifieerd door ExactMetrics