Spaaractie gratis Staatslot Primera
Thuisleven.com > Spaaracties > Spaar bij Primera voor een gratis wenskaart, 1/5 Staatslot, puzzelboekje of tijdschrift

Spaar bij Primera voor een gratis wenskaart, 1/5 Staatslot, puzzelboekje of tijdschrift

Spaar met de digitale of fysieke spaarpas bij Primera voor gratis extra’s. De punten kun je inruilen voor leuke extra’s als een 1/5 Staatslot. een Primera waardebon, een gratis tijdschrift, wenskaart en/of tijdschrift.

Specifieke actievoorwaarden

Scan je pas aan de kassa en begin direct met het sparen van punten en stempels. Bij iedere 2,50 ontvang je 1 Primera punt. Op handelingen van PostNL diensten krijg je met de Primera spaarpas 1 Primera punt per PostNL handeling. Je kunt vervolgens je gespaarde punten en stempels inwisselen voor gratis producten als een 1/5 Staatslot of voor een Primera waardebon t.w.v. 3,00 voor 280 punten! Wil je doorsparen voor een heel Staatslot of een Straatje 1/5 Staatsloten, dan kan dat ook.
Heb je zeven wenskaarten gekocht? Dan ontvang je de 8e gratis t.w.v. 2,50 euro. Heb je zeven tijdschriften en/ of puzzelboekjes gekocht, dan ontvang je de 8e gratis t.w.v. 3,50 euro. De actie is geldig op het gehele assortiment puzzelboekjes (Denksport, Keesing en Primera puzzelboekjes).
Als een Primera spaarpas één jaar niet gebruikt is, wordt de pas geblokkeerd en de punten afgeschreven.

Website/ Primera app.

Via Primera.

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

1 reactie

  • Leuke spaaractie van Primera, ik zag het in de nieuwe folder staan. Het motiveert mij om even naar de Primera te lopen dan om in de supermarkt een tijdschrift te kopen.