Thuisleven.com
Spaaractie gratis Staatslot Primera
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Spaaracties > Spaaracties lopend > Spaar bij Primera voor een gratis wenskaart, 1/5 Staatslot, puzzelboekje of tijdschrift

Spaar bij Primera voor een gratis wenskaart, 1/5 Staatslot, puzzelboekje of tijdschrift

Spaar met de digitale of fysieke spaarpas bij Primera voor gratis extra’s. De punten kun je inruilen voor leuke extra’s als een 1/5 Staatslot. een Primera waardebon, een gratis tijdschrift, wenskaart en/of tijdschrift.

Specifieke actievoorwaarden

Scan je pas aan de kassa en begin direct met het sparen van punten en stempels. Bij iedere 2,50 ontvang je 1 punt. Op handelingen van PostNL diensten krijg je met de Primera spaarpas 1 Primera punt per PostNL handeling. Je kunt vervolgens je gespaarde punten en stempels inwisselen voor gratis producten als een 1/5 Staatslot of voor een Primera waardebon t.w.v. 3,00 voor 280 punten! Wil je doorsparen voor een heel Staatslot of een Straatje 1/5 Staatsloten, dan kan dat ook.
Heb je zeven wenskaarten gekocht? Dan ontvang je de 8e gratis t.w.v. 2,50 euro. Heb je zeven tijdschriften en/ of puzzelboekjes gekocht, dan ontvang je de 8e gratis t.w.v. 3,50 euro. De actie is geldig op het gehele assortiment puzzelboekjes.
Als een Primera spaarpas één jaar niet gebruikt is, wordt de pas geblokkeerd en de punten afgeschreven.

Website/ Primera app

Via Primera.

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Lees ook:

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’.

Waar spaar jij voor?

Linda

Getrouwd en moeder van 3 meiden. Ik was een blogger op Thuisleven tot 1-10-2023

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

  • Leuke spaaractie van Primera, ik zag het in de nieuwe folder staan. Het motiveert mij om even naar de Primera te lopen dan om in de supermarkt een tijdschrift te kopen.

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics