Thuisleven.com
Bambix bio rijstebloem, bio fijne granen of drinkpapje.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Geld Terug Acties > G.T.A. lopend > Gratis: Bambix bio rijstebloem, bio fijne granen of drinkpapje

Gratis: Bambix bio rijstebloem, bio fijne granen of drinkpapje

Koop nu je favoriete variant van Bambix biologische rijstebloem, biologische fijne granen of drinkpapje bij Jumbo en profiteer van een geweldige aanbieding! Het enige wat je hoeft te doen, is je kassabon te uploaden op deze speciale pagina, en je krijgt het volledige aankoopbedrag terug. Zo kun je genieten van de heerlijke smaken en hoogwaardige kwaliteit van Bambix zonder dat het je iets kost. Wacht niet langer en haal vandaag nog je favoriete Bambix-producten bij Jumbo voor een smakelijke en voordelige traktatie voor jou en je kleintje!

Deelnemende producten:

Bambix bio rijstebloem, bio fijne granen of drinkpapje

Deelnemende supermarkt en drogisterijen:

Jumbo Supermarkt

Looptijd en actievoorwaarden:

– Let op: voor deze actie geldt op=op. Beperkt aantal uit te betalen cashbacks.
– Alleen geldig op Bambix bio rijstebloem 180 gr, Bambix bio fijne granen 180 gr, Bambix drinkpapje granen 3 x 250 ml of Bambix drinkpapje biscuits 3 x 250 ml.
– Maximaal één deelnemend product per persoon, gekocht in een Jumbo-winkel in Nederland.
– Er kan per kassabon, per rekeningnummer en per persoon maar 1 keer gebruik worden gemaakt van deze geld-terug-actie.
– Indien deze cashback-actie wordt verlengd, blijven de voorwaarden van kracht m.b.t. het aantal deelnames per kassabon, per rekeningnummer en per persoon.
– Let op: bewaar de kassabon goed. De kassabon kan tot 4 weken na afloop van de geld-terug-actie als bewijs worden opgevraagd.
– Deze geld-terug-actie is begonnen op 19-03-2024. Dit is tevens de eerste dag van de actieperiode. Deze actie eindigt op 18-04-2024 óf wanneer het maximaal aantal cashbacks is uitbetaald.

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Welke geld terug actie spreekt jou aan?

Foto’s: Scoupy

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Voeg een reactie toe

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics