Gratis: 1 Gerber Plantaardig Toetje naar keuze.
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Geld Terug Acties > G.T.A. lopend > Gratis: 1 Gerber Plantaardig Toetje naar keuze

Gratis: 1 Gerber Plantaardig Toetje naar keuze

Gerber, het plantaardige babytoetje, omarmt de puurheid van biologische kokosmelk en delicaat gepureerd fruit, waardoor het een zuivelvrij genot is voor kleintjes vanaf 6 maanden. Dit vegan alternatief, gebaseerd op kokosmelk, belichaamt gezondheid en smaak, terwijl het vrij is van koemelk, lactose en toegevoegde suikers. Het babytoetje, zonder kunstmatige toevoegingen, biedt een zachte, voedzame ervaring, waarbij alleen de natuurlijke suikers aanwezig zijn. Met Gerber Plantaardig Toetje wordt elke smaakvolle lepel een moment van puur genot. En als kers op de taart, geniet van een moeiteloze terugbetaling in slechts drie stappen: koop, vul in en ontvang je terugbetaling binnen uiterlijk 30 dagen.

Deelnemende producten:

Gerber maaltijdEAN code
GERBER Plant-tastic Plantaardig Toetje Mango Kiwi 4x90g7613287257901
GERBER Plant-tastic Plantaardig Toetje Appel Ananas 4x90g7613287257468

Deelnemende supermarkt en drogisterijen:

Verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Plus, Picnic, Bol.com, Amazon & Dirk

Looptijd en actievoorwaarden:

De Actie loopt van 1 januari 2024 tot 31 december 2024 of tot zolang de voorraad sterkt. Na deze einddatum worden er geen verzoeken tot uitbetaling van refundbedragen meer in behandeling genomen. Reacties van consumenten of deelnemers, worden t/m 6 weken na de einddatum in behandeling genomen. Bekijk de overige actievoorwaarden hier.

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Welke geld terug actie spreekt jou aan?

Foto’s: Nestlé babyvoeding

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

3 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics