Thuisleven.com
999 Games vernieuwd spaarprogramma.

999 Games vernieuwd spaarprogramma

Ben jij een echte bordspellenliefhebber? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou! 999 Games heeft onlangs hun spaarprogramma een mooie opfrisbeurt gegeven, zodat je nog meer kunt genieten van hun uitgebreide assortiment aan spellen. Of je nu een doorgewinterde spellenfan bent of af en toe een bordspel uit de kast trekt, het vernieuwde spaarprogramma van 999 Games heeft voor iedereen iets te bieden. Lees snel verder om te ontdekken wat er allemaal nieuw is in dit spaarprogramma!

Sparen voor korting!

Op dit moment heeft 999 Games al een leuke selectie aan promokaarten, mini-uitbreidingen en 999 Games gadgets. Maar nu kun je ook sparen voor korting! Elke keer dat je een van hun spellen koopt, spaar je punten die je kunt inruilen voor korting op je volgende aankoop. Hoe meer je speelt, hoe meer je (be)spaart! Dat betekent meer spellen om van te genieten.

Word een bordspellegende met de 999 Games Club!

Droomde je er altijd al van om de titel van Bordspellegende te dragen? Dat kan nu met de nieuwe ‘999 Games Club’! Met deze club kun je jezelf opwerken van spelliefhebber tot een echte Bordspellegende. Zo werkt het: bij elke aankoop in hun webshop stijg je in hun spellen-levels omhoog! Hoe hoger je klimt, hoe beter en exclusiever de beloningen zullen zijn. Dit is jouw kans om te schitteren in de wereld van bordspellen!

Sparen maar!

Bezoek snel de webshop en ontdek alle beloningen die dit vernieuwde spaarprogramma te bieden heeft. Heb je nog geen account? Maak dan snel een account aan en spaar automatisch punten bij je volgende aankoop. Hoe meer je spaart, hoe meer plezier je zult beleven aan bordspellen. Ga naar www.999games.nl en laat het sparen beginnen!

Wil je meer weten over het 999 Games spaarprogramma? Lees dan ook onze eerdere blog over dit onderwerp: Het 999 Games Spaarprogramma. Ontdek hoe je kunt profiteren van dit geweldige programma en laat het bordspelplezier maar komen!

Lees ook:

Spaar jij al mee?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics