999 Games vernieuwd spaarprogramma.

999 Games vernieuwd spaarprogramma

Ben jij een echte bordspellenliefhebber? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou! 999 Games heeft onlangs hun spaarprogramma een mooie opfrisbeurt gegeven, zodat je nog meer kunt genieten van hun uitgebreide assortiment aan spellen. Of je nu een doorgewinterde spellenfan bent of af en toe een bordspel uit de kast trekt, het vernieuwde spaarprogramma van 999 Games heeft voor iedereen iets te bieden. Lees snel verder om te ontdekken wat er allemaal nieuw is in dit spaarprogramma!

Sparen voor korting!

Op dit moment heeft 999 Games al een leuke selectie aan promokaarten, mini-uitbreidingen en 999 Games gadgets. Maar nu kun je ook sparen voor korting! Elke keer dat je een van hun spellen koopt, spaar je punten die je kunt inruilen voor korting op je volgende aankoop. Hoe meer je speelt, hoe meer je (be)spaart! Dat betekent meer spellen om van te genieten.

Word een bordspellegende met de 999 Games Club!

Droomde je er altijd al van om de titel van Bordspellegende te dragen? Dat kan nu met de nieuwe ‘999 Games Club’! Met deze club kun je jezelf opwerken van spelliefhebber tot een echte Bordspellegende. Zo werkt het: bij elke aankoop in hun webshop stijg je in hun spellen-levels omhoog! Hoe hoger je klimt, hoe beter en exclusiever de beloningen zullen zijn. Dit is jouw kans om te schitteren in de wereld van bordspellen!

Sparen maar!

Bezoek snel de webshop en ontdek alle beloningen die dit vernieuwde spaarprogramma te bieden heeft. Heb je nog geen account? Maak dan snel een account aan en spaar automatisch punten bij je volgende aankoop. Hoe meer je spaart, hoe meer plezier je zult beleven aan bordspellen. Ga naar www.999games.nl en laat het sparen beginnen!

Wil je meer weten over het 999 Games spaarprogramma? Lees dan ook onze eerdere blog over dit onderwerp: Het 999 Games Spaarprogramma. Ontdek hoe je kunt profiteren van dit geweldige programma en laat het bordspelplezier maar komen!

Lees ook:

Spaar jij al mee?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics