999Games spaarprogramma.
Thuisleven.com > Geldzaken > Het 999Games spaarprogramma.

Het 999Games spaarprogramma.

In de nieuwsbrief van 999Games zag ik een melding die ik graag met de lezers van Thuisleven wil delen. Helemaal met de feestdagen voor de deur en de huidige thuisblijfsituatie. Sinds afgelopen 22 oktober heeft 999Games een heus spaarprogramma opgezet.

Het 999Games spaarprogramma.

Het verzamelen van de spellen van 999 Games wordt vanaf nu een spel op zich. Met iedere aankoop via 999games.nl spaar je nu Overwinningspunten op. Met deze punten kun je sparen voor unieke promo’s, uitbreidingen en fan spullen. Een uitbreiding van je spellencollectie!

Onderaan vind je alle producten waarvoor je nu kunt sparen. Er komt nog veel meer moois aan, dus zorg dat je het aanbod vaak even bekijkt en goed in de gaten houdt.

Hoe werkt het?

De regels en voorwaarden zijn eenvoudig:

  • Maak een account aan op de site van 999Games;
  •  Voor elke bestede Euro krijg je 10 Overwinningspunten;
  •  In de webshop kun je de Overwinningspunten verzilveren voor aangewezen producten.

Hier kun je nu voor sparen bij het 999Games spaarprogramma.

Er staan momenteel 14 producten vermeld, ter waarde van 250 tot 1250 Overwinningspunten. Een 999Games mok, Catan dobbelbeker, mini- uitbreidingen van Kwakzalvers en de zoektocht naar El Dorado, Speed Cups booster, diverse Carcassonne en Wingspan speelmatten, promospellen, PATCHWORK automa en Superbever.
Deze worden stelselmatig aangevuld, neem dus regelmatig een kijkje.

999Games op Thuisleven.

Wij en onze teamleden hebben al een groot aantal 999Games spellen verslagen in de vorm van een review. Lees voor je tot de aanschaf over gaat meer over:

Lees ook:

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’.

Welk 999Games- spel is jouw favoriet?

Linda Meester

Blogger op TuinenBuitenleven.com. Gehuwd en moeder van 3 dochters. Ik houd van wandelen, fietsen en in de tuin werken.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

  • Erg leuke spaaractie. Maar ik koop spelletjes bijna nooit nieuw maar via rommelmarkt en marktplaats. Daar zijn veel pareltjes te verkrijgen.

  • Kijk, dit is een leuke tip. Dit wist ik nog niet. Ook hier is Catan de grote favoriet, vooral de junior versie, maar het wordt tijd om weer eens een nieuw spel aan te schaffen en hier zal ik zeker even rondneuzen naar tips.

  • Catan is hier grote favoriet. De original versie en met de kids ook de junior versie.
    Leuk om steeds een andere strategie te proberen om te winnen, maar meestal winnen de kinderen;-)

Geverifieerd door ExactMetrics