Ontdek nu GRATIS de NESTLÉ Little Rockets, een heerlijk tussendoortje dat perfect is afgestemd op jouw nieuwsgierige peuter! In handige knijpzakjes van 150g, boordevol gezonde groente en fruit, en zonder toegevoegde suikers*. Laat je peuter genieten en profiteer van de geld terug actie! Geef je kleintje een smakelijke en gezonde traktatie.

Looptijd en actievoorwaarden:

De Actie loopt van 14 februari 2024 tot 20 december 2024 of tot zolang de voorraad sterkt. Na
deze einddatum worden er geen verzoeken tot uitbetaling van refundbedragen meer in
behandeling genomen. Reacties van consumenten of deelnemers, worden t/m 6 weken na de
einddatum in behandeling genomen.

  • Het refundbedrag kan de Deelnemer verkrijgen door de aankoopbon van het Actieproduct te uploaden en de overige op de Actiesite gevraagde gegevens op de Actiesite in te voeren.
  • De deelnemer dient in het bezit te zijn van de aankoopbon van het Actieproduct, aangekocht bij een winkel of website in Nederland. De deelnemer dient deze te bewaren tot de refund heeft plaatsgevonden. Organisator kan de deelnemer verzoeken de aankoopbon op te sturen.
  • De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor de correcte invoering van de gevraagde gegevens. Onvolledige of onjuiste aanmeldingen en/of antwoorden kunnen niet in behandeling worden genomen.
  • Maximaal 1x deelname per gekocht Actieproduct en bijbehorende aankoopbon. Beperking tot 1 korting per naam/gezin/adres/gsm-nummer/e-mail/IBAN-nummer/ticket of een combinatie van meerdere van deze parameters
  • Deelname alleen door natuurlijke personen van 16 jaar en ouder.
  • Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van Organisator alsmede degenen die (in)direct betrokken zijn bij de organisatie van deze Actie.

Lees alle actievoorwaarden hier.

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Welke geld terug actie spreekt jou aan?

Foto’s: Nestlé

Geverifieerd door ExactMetrics