spaaractie Efteling tickets
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Spaaracties > Spaaracties lopend > Spaar voor korting op Efteling tickets

Spaar voor korting op Efteling tickets

Beleef betoverende momenten met het hele gezin in de Efteling. Sparen kan van maandag 12 februari t/m zondag 3 maart in de AH app.

Specifieke actievoorwaarden Efteling-tickets

  • Bij iedere €5 ontvang je 1 zegel en met AH Premium zelfs 2 zegels
  • Met 4 zegels heb je een volle spaarkaart.
  • Een volle spaarkaart kun je inleveren voor tot €13.50 korting op Efteling-tickets, eten en drinken en voor €13.50 korting op theatershow CARO
  • Verzilveren kan t/m zondag 2 juni 2024.en verzilverde vouchers zijn geldig t/m 10 november.

We zien jaarlijks de Albert Heijn Efteling actie terug komen en laten hem dan ook graag op Thuisleven staan.

Website

Je spaarkaarten verzilver je in de winkel, via de AH app en op Efteling.ah.nl.

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Spaar jij de Efteling-tickets?

Bron afbeelding: Albert Heijn

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

4 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics