spaaractie Efteling tickets
Thuisleven.com > Spaaracties > Spaar voor korting op Efteling-tickets

Spaar voor korting op Efteling-tickets

Beleef betoverende momenten met het hele gezin in de Efteling. Vanaf 14 februari 2022 spaar je bij Albert Heijn voor de allerhoogste korting op tickets.

Specifieke actievoorwaarden

Bij iedere 5 euro aan boodschappen krijg je één Efteling-zegel vanaf 14 februari 2022. Bij 4 zegels heb je een volle spaarkaart. Bij elke volle spaarkaart ontvang je €12.50 korting. Kies je gewenste Efteling- ticket: Laagseizoen of Flexibel of overnachting in Efteling Bosrijk. Reserveer een bezoek via het reserveringssysteem. Houd de website in de gaten voor actuele informatie.

Blond Amsterdam Efteling

Haal de Efteling in huis met het sprookjesachtige Blond Amsterdam Efteling-servies speciaal ontworpen voor de Efteling. Deze weken exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn. Wees er snel bij, want op=op!

Website

Via AH

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jou kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook

Thuisleven op Social Media

Je kunt Thuisleven ook vinden op FacebookTwitterInstagramPinterestTikTokYoutubeBloglovin en LinkedIn. Helemaal leuk als je ons ook gaat volgen…

Ga jij graag naar de Efteling?

Bron afbeelding: Albert Heijn

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

3 reacties