De bekende gratis op te halen babydozen vlak voor of na de geboorte  van je kindje, liet ik natuurlijk niet voorbij gaan toen ons zoontje was geboren. Het is ons tweede kindje, dus ik wist een beetje wat ik kon verwachten. Mijn ervaring met de babydoos van Jumbo was matig i.v.m. veel producten die over de datum waren. Het leukste vond ik nog de opbergdoos waar alles in zat.
Toen ik bij de geboorte van ons tweede kindje deze doos toch opnieuw wilde aanvragen, zag ik het verrassende bericht dat de Jumbo Babydoos vernieuwd zouden worden en daardoor de aanvragen pas weer na begin november 2019 mogelijk waren.

De vernieuwde Jumbo Babydoos

Toen deze datum voorbij was, heb ik vooraf even met het filiaal gebeld of de dozen al binnen waren. Echter deze waren er nog niet maar zouden snel komen. Half november was ik in de winkel en gaven zei aan dat ze er ook op zaten te wachten, maar nog niets hadden ontvangen. Om mij tegemoet te komen, kwamen zij met het aanbod aan dat zodra de dozen er zouden zijn er één gratis naar mij toe werd gestuurd met de bezorgservice. Zodat ik niet opnieuw voor niets zou hoeven te rijden, aangezien de Jumbo best een eindje omrijden voor mij was. Super service dus. Het duurde nog even en nog een extra belletje, maar met het resultaat dat de babydoos netjes thuis bezorgd werd.

Het uitpakken kon eindelijk beginnen

-Jumbo knuffel konijntje
De buitenzijde van de doos was nog precies hetzelfde als voorheen, dus ik werd inmiddels erg nieuwsgierig naar de inhoud.
Het bekende blauwe konijnen knuffeltje viel mij direct op. Ik weet het niet zeker, maar dacht dat er voorheen een iets grotere versie van in zat. Omdat we hier thuis knuffels beperken i.v.m. allergie had ik deze ook niet meer om te vergelijken en krijgt dit knuffeltje een lief andere huisje bij een goede vriendin.

-Mijlpaalkaartjes
Waar ik stiekem op zat te wachten waren de mijlpaalkaartjes. Ik heb ze na mijn eerste zwangerschap allemaal weggegeven maar vond ze stiekem erg leuk. In deze doos zaten ze gelukkig weer.

– Mama verwenmomentjes

Voor de kersverse mama(en papa) zat er een Mama-magazine in, een chocolade reep van Johny Doodle, een klein roze flesje met bodycreme, een pakje Oreo koekjes, 2 flesje Crodino, 1 flesje bier 0,0 en een fles Rivella.

– Baby producten
Voor het nieuwste gezinslid zat er een proefverpakking in met waterwipes billendoekjes, welke ik erg makkelijk vind, omdat die mooie smalle pakjes zijn voor mee in de verzorgingstas als je onderweg gaat. Er zat een knijpzakje fruit/groente in van Ella’s kitchen (4+maanden) en een Organix zakje met knabbels(vanaf 7 maanden). Verder nog 2 Jumbo proefluiertjes maat 2 en een mini tubetje tandpasta van Elmex, heel handig voor dagjes uit logeren of op vakantie in de toekomst.

Unboxing van de vernieuwde Jumbo Babydoos

Conclusie

Er zit in de Jumbo Babydoos weinig folder materiaal, wat weer scheelt voor het oud papier en wat een positief punt is. Het zijn allemaal bruikbare producten. Eigenlijk zie ik geen verschil met de vorige doos en wat er nu precies aan vernieuwd zou moeten zijn, maar dit keer is alles gelukkig weer goed op datum en relatief lang houdbaar.
Inmiddels staat de doos op zolder in de vakkenkast, waar deze heel geschikt voor is en precies in past voor de kleding maatjes die nu nog te groot zijn. En zijn eigenlijk alle producten al in gebruik genomen. Het knijpzakje en de knabbeltjes eigenlijk bedoeld voor de baby zodra hij er aan toe zou zijn, zijn door zijn grote zus al opgegeten. Zodra hij eraan toe is, halen we wel nieuwe voor hem.

Lees ook

Hebben jullie de baby box van de Jumbo ook gehaald? En wat vonden jullie van de inhoud?

Geverifieerd door ExactMetrics