Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Financiën > Spaaracties > Spaaracties lopend > Liefhebbers spaarprogramma van Jan Linders

Liefhebbers spaarprogramma van Jan Linders

Liefhebbers is het voordeelprogramma van Jan Linders. Hiermee krijg je extra aanbiedingen en spaarpunten op al je boodschappen, die ingewisseld kunnen worden voor extra korting op spaaritems, leuke cadeaus en extra’s. Ook ontvang je als Liefhebber een cadeautje op je verjaardag!

De voordelen van Liefhebbers van Jan Linders:

 • Naast de aanbiedingen uit onze weekfolder, ontvang je via onze app en nieuwsbrief extra aanbiedingen. Deze extra aanbiedingen selecteren wij speciaal voor jou.
 • Bij iedere euro aan boodschappen ontvang je 1 Liefhebbers-punt waarmee je kunt sparen voor extra korting op spaaritems en voor leuke extra’s.
 • Zodra je je Liefhebbers-pas activeert, ontvang je direct 25 welkomstpunten cadeau.
 • Als je je geboortedatum invult bij het activeren van je Liefhebbers-pas, ontvang je ieder jaar een leuk cadeautje van ons voor je verjaardag.
 • Met je Liefhebbers-punten kun je sparen voor extra korting op mooie producten en uitjes.
 • Als Liefhebber verrassen we je regelmatig met leuke verrassingen, zoals winacties.
 • Iedere twee weken zijn 50 Liefhebbers-punten in te ruilen voor een gratis ‘nieuw’ product.

Nieuw en lekker voor de Liefhebbers in 2022

Voer de update uit om de app te kunnen blijven gebruiken. Gebruik je de app nog niet? Download ‘m dan snel. Log opnieuw in of meld je aan als Liefhebber en ontvang een gratis chocoladereep! De dag na inloggen ligt deze voor je klaar.

Keuze uit: melk, puur, wit, melk-hazelnoot en butterscotch 100 gram.

Liefhebbers Jan Linders nieuw in 2022

Lees ook:

Spaar jij mee bij je favoriete supermarkt?

Bron afbeelding: Jan Linders supermarkt

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 reactie

 • Jammer toch dat Jan Linders alleen bij ‘het zuiden’ hoort.

  Maar goed, ‘wij-in-het-westen/midden’ hebben Hoogvliet.
  Met spaarpuntjes en kassabon-cadeautjes.
  Een mens kan niet alles hebben.

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics