Thuisleven.com > Gratis aan te vragen > Liefhebbers van Jan Linders

Liefhebbers van Jan Linders

Liefhebbers is het voordeelprogramma van Jan Linders. Hiermee krijg je extra aanbiedingen en spaarpunten op al je boodschappen, die ingewisseld kunnen worden voor extra korting op spaaritems, leuke cadeaus en extra’s. Ook ontvang je als Liefhebber een cadeautje op je verjaardag!

De voordelen op een rij:

 • Naast de aanbiedingen uit onze weekfolder, ontvang je via onze app en nieuwsbrief extra aanbiedingen. Deze extra aanbiedingen selecteren wij speciaal voor jou.
 • Bij iedere euro aan boodschappen ontvang je 1 Liefhebbers-punt waarmee je kunt sparen voor extra korting op spaaritems en voor leuke extra’s.
 • Zodra je je Liefhebbers-pas activeert, ontvang je direct 25 welkomstpunten cadeau.
 • Als je je geboortedatum invult bij het activeren van je Liefhebbers-pas, ontvang je ieder jaar een leuk cadeautje van ons voor je verjaardag.
 • Met je Liefhebbers-punten kun je sparen voor extra korting op mooie producten en uitjes.
 • Als Liefhebber verrassen we je regelmatig met leuke verrassingen, zoals winacties.
 • Iedere twee weken zijn 50 Liefhebbers-punten in te ruilen voor een gratis ‘nieuw’ product.

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over deze actie. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie Pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit. Voor Gratis aan te vragen hebben we een aparte pagina aangemaakt.

Tips en acties van Thuisleven

Op Facebook hebben we een community opgericht. Iedereen mag lid worden van ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze Facebookpagina, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Miranda

Verloofd met Tom, moeder van Daan, Vera, Tim, Iris en Evi.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zal je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakanties, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

1 reactie

 • Jammer toch dat Jan Linders alleen bij ‘het zuiden’ hoort.

  Maar goed, ‘wij-in-het-westen/midden’ hebben Hoogvliet.
  Met spaarpuntjes en kassabon-cadeautjes.
  Een mens kan niet alles hebben.