Spaar de punten van de Slimpie producten op om in te wisselen voor gratis cadeau(s). Slimpie stuurt je cadeau(s) binnen 2 weken gratis naar je op. De keuze is reuze. Zo kun je sparen voor een sportdop voor een dopper, leuke sokken, een foodwrap, een sportcap, speelkaarten, een frisbee en veel meer.

Specifieke actievoorwaarden voor de gratis Slimpie cadeaus

Kies je cadeau(s), klik op toevoegen, bestellen, vul het formulier in en bestel! Je ontvangt het bestelformulier per mail, print deze uit en stuur deze samen met je gespaarde punten op naar:

Slimpie Nederland
t.a.v. Sparen, Newtonstraat 42D
1704 SB Heerhugowaard

Ben jij fan? Dan krijg je extra puntenkorting! Vergeet dan niet je Fannummer in te vullen.

Website van Slimpie

Via de Slimpie Fanclub

De Slimpie spaaractie gaat stoppen

De flessen met spaarpunten zullen vanaf mei langzaam aan verdwijnen, je kunt je spaarpunten nog inleveren tot 1 september 2023. Voor alle producten in het spaarsysteem geldt wel OP = OP. Om je tegemoet te komen heeft Slimpie een unieke actie: jouw fanclubnummer geeft je nu geen 10% maar wel 20% korting!
Het spaarsysteem gaat stoppen, maar er zijn veel onderdelen van de Fanclub die blijven!

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Over Slimpie

Slimpie bedenkt en verkoopt de lekkerste suikervrije smaaksensaties. Een compleet assortiment limonadesiroop, snoep en waterijs. Ons motto: superlekker suikervrij! Alle producten bevatten 0% suiker en de siropen zelfs 0% calorieën. Daarnaast zijn alle producten vrij van gluten en bijna allemaal vegan. Zo wordt verantwoord genieten wel heel verleidelijk!

Lees ook:

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’.

Welke items ga jij sparen?

Geverifieerd door ExactMetrics