Selecteer een pagina

Elk jaar gaan mijn moeder, zusje(s) en ik naar de Huishoudbeurs. Ook dit jaar hebben we er weer maanden naar toegeleefd. Een speciaal potje (waar we geld in leggen maandelijks) is gemaakt en de VIPkaarten zijn al weken van te voren gekocht. Gelukkig was het harde sparen en wachten tot de grote dag niet voor niks. We werden beloond met wederom de leukste aanbiedingen en soms zelfs met gratis producten (ik zal niet ontkennen dat ik dat leuk vind). Maar het allerleukste is natuurlijk de ontzettend gezellige dag samen, zonder mannen (of nou ja, heel weinig mannen)

Ofschoon we de hele beurs gehad hebben kwamen we pas op het laatste van de dag bij de Simply Colors stand. Omdat mijn kids een overvloed aan kleren hebben heb ik daar niet echt op gelet ditmaal, maar wat mij wel gelijk opviel waren de Dopper’s. Voor €10,00 p.s. inclusief een opdruk. Dat is natuurlijk een geweldige beursaanbieding! Na even twijfelen heb ik er maar gelijk vijf gekocht. Eén voor mezelf en een voor de kids. Bij thuiskomst lagen de kinderen al in bed maar de dag erna waren ze gelijk laaiend enthousiast na het zien van hun cadeautje. De Doppers kennen ze al van vriendjes en vriendinnen, maar nu hebben ze ze dus ook zelf. En ieder een eigen kleur/afbeelding zodat er ook geen ruzie over kan ontstaan.

Dopper

Het flesje is gemaakt van duurzaam kunststof (zonder BPA). Doppers zijn vaatwasmachine bestendig maar de afbeelding die op de Dopper staat kan slijten in de vaatwasser. Dus een keer in de vaatwasser moet geen probleem zijn maar niet telkens, luidde het advies van de Simply Colors medewerkster op de HHB. Zo’n advies kunnen we natuurlijk niet negeren en tegelijkertijd is het ook handig om te weten waarmee we de afbeelding eventueel kunnen laten verdwijnen mochten we erop uitgekeken zijn, hihi.

De Doppers zijn makkelijk uit elkaar te halen en net zo handig weer in elkaar te zetten.
De bovenkant van de Dopper kan gebruikt worden als drinkbekertje. Zo kun je altijd netjes drinken, er is ook een aparte sportdop te bestellen (dit hebben wij niet gedaan omdat de Dopper zo al handig genoeg is, misschien in de toekomst…). Mocht je niet uit een bekertje willen drinken dan kun je er voor kiezen het “voetje” ofwel de bovenkant van de fles eraf te halen, zo drink je net als uit een petfles. Kortom vele mogelijkheden zonder het milieu keer op keer te belasten met wegwerp materialen.

Een eigen creatie van Dopper is te bestellen bij Simply Colors, ook de sportdop is op deze website los te koop. De Dopper kan voorzien worden van afbeelding en naam (dat is ook de kracht van Simply Colors).

Lees ook

Welke kleur/afbeelding is bij jullie thuis favoriet?

Geverifieerd door ExactMetrics