Thuisleven.com
Goedgemerkt
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > School(spullen) > Ongemerkt Goedgemerkt op pad

Ongemerkt Goedgemerkt op pad

Wellicht heb je de titel een extra keer moeten lezen om hem te begrijpen. En ofschoon ik nog wel tientallen titels zou kunnen bedenken, vind ik dit toch wel de meest pakkende. Met de producten van Goedgemerkt gaat je kind namelijk ongemerkt met naam en eventueel het telefoonnummer op pad. Kortom ongemerkt Goedgemerkt op pad. Wil je weten welke producten ze verkopen, wat de kwaliteit van de producten is en/of ben je benieuwd wat wij ervan vinden, lees dan snel verder.

Goedgemerkt

Kinderen die terug komen van de BSO, kamp, school, etc met de verkeerde of zelfs geen broodtrommel of fles is een grote ergernis. Het gebeurt iedereen wel eens, maar sommige kinderen lijken er wel geboren voor te zijn.

Anouk van Schaardenburg bedacht daar iets op: naamstickers die vaatwasser- én wasmachinebestendig zijn. Het heeft overigens even geduurd voor de teststickers ook daadwerkelijk aan de voorwaarden voldeden. De vaatwasser en wasmachine van Anouk zaten dan ook met regelmaat onder de sticker resten. Gelukkig niet tevergeefs.
Na haar eigen succes vond ze dat ze dit moest delen met de wereld. Het product blijkt een groot succes want intussen is Goedgemerkt een populair merk geworden met een breed scala aan producten.

Begon het allemaal met eenvoudige stickers met naam erop, zijn er nu stickers met glitters, vormen en zelfs merkjes erin. Ook zijn de lettertypes aanpasbaar en er zijn keuzes in kleuren. Zo wordt de kans dat naamgenootjes dezelfde labels hebben, wel heel erg klein!

Naast de brede keuze in naamstickers zijn er ook deurstickers, groeimeters, tassenhangers, flessen naambandje, schoen labels, broodtrommels met naam, SOS Naambandjes, SOS Naamplaatjes, mondkapjes, polsbandjes, kledingstickers, instik labels, instrijk labels, kledingstempels, etc.

Wat vinden wij ervan?

Goedgemerkt

Van Goedgemerkt mogen wij een leuk setje voor (en met) Evi testen. Tijdens het bestellen wordt pas echt duidelijk hoeveel keus er is. Met enige regelmaat twijfel ik en haal ik de hulptroepen erbij (lees de tieners en partner). Uiteindelijk hebben we, denken we dan, een mooi aantal producten gemaakt en rond ik het bestelproces af. Het wachten kan beginnen.

Na een paar dagen ontvang ik in de PostNL app een melding dat er een pakketje onderweg is. Omdat het om een pakketje gaat blijf ik netjes thuis. Dat had helemaal niet gehoeven blijkt achteraf. Het bedrijf heeft namelijk alles zo goed ingepakt dat het keurig via de brievenbus op de mat valt. Is dat even milieutechnisch gezien goed zeg!
Toch enigszins verbaasd dat het door de brievenbus past, maak ik het snel open om te controleren of alles erin zit. En ja de bestelling is compleet.

We hebben ontvangen:
  • Een roze met hartjes bedrukte flessen Naambandje (waterbestendig);
  • Kledingstempel (voor gebruik de kleding wassen, plek waar de stempel komt vlak maken, zonder uit te rekken, stempel erop zetten en vervolgens 24 uur laten drogen);
  • Tassenhanger met bijgeleverde ketting en clip. Slijt-, kras- en watervast;
  • Ronde naamstickers met een schildpad merkje erop en de voor- en achternaam. Plakken op een schoon oppervlak, vervolgens 8 uur laten hechten. Daarna vaatwasser,-, magnetron en diepvriesbestendig mits je de producten niet bloot stelt aan het heetste programma en ze niet tegen elkaar aan zet;
  • Glitter naamstickers met alpaca’s (de grote beesten die bij peettante staan) erop. Plakken op een schoon oppervlak, vervolgens 8 uur laten hechten. Daarna vaatwasser,-, magnetron en diepvriesbestendig mits je de producten niet bloot stelt aan het heetste programma en ze niet tegen elkaar aan zet;
  • Mini naamstickers met een hartje en de voor- en achternaam. Plakken op een schoon oppervlak, vervolgens 8 uur laten hechten. Daarna vaatwasser,-, magnetron en diepvriesbestendig mits je de producten niet bloot stelt aan het heetste programma en ze niet tegen elkaar aan zet.

Met dit setje kunnen er heel wat broodtrommels, jassen, kleding en andere objecten voorzien worden van een persoonlijke naamsticker of stempel. Daarnaast is het hangertje voor aan de tas en de flessen Naambandje niet alleen een leuke gimmick maar kan ze haar tasje ook ten alle tijden goed herkennen.

Wij zijn grote fan en benieuwd wat het bedrijf in de toekomst te bieden heeft. Misschien wel ooit een karbijnhaak met naam voor tieners.

Wat is er te zien op de foto’s?

Aan de Zoochini rugzak voor kinderen hangt de tassenhanger.
Onder andere de dopper alsook de Pura babyfles kunnen worden voorzien van de flessen Naamband.
De Mepal broodtrommel groot formaat en het mepal fruitbakje zijn voorzien van de verschillende naamstickers.
En de Boc’n’Roll Foodwrap is voorzien van de naamstempel.

Welke ervaring heb jij met Goedgemerkt?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

17 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics