Bewust puur!

Bewust Puur!

Al die aanbiedingen in de winkels klinken natuurlijk erg aantrekkelijk en zijn dan ook zo gekocht. Maar heb jij er al eens aan gedacht om bewustere keuzes te maken als het aankomt op verzorgingsproducten? Zonder al te veel moeite en anders dan de grote menigte? Het klinkt als eens moeilijk en duur karwei, toch blijkt het merendeel waar te zijn. Zeker als je voor de website Bewust Puur! kiest. Ik vertel je er verder over in deze blog. Lees je gezellig mee?

Bewust Puur!

Bewust Puur!
de Boc’n’Roll Foodwrap en Snack’n’Go vervangen de plastiek boterhamzakjes die we gewend zijn. Ze zijn uitwasbaar en in verschillende prints en kleuren te verkrijgen.

Weg met het geitenwollensokken imago moet Bewust Puur! gedacht hebben. De webshop staat namelijk vol met duurzame, biologische en natuurlijke producten die met de tijd zijn meegegaan. Bovendien verkopen ze in de webshop van Bewust Puur! enkel en alleen producten waar ze zelf 100% achter staan. Hiervoor gebruiken ze 5 belangrijke kernwaarden:

  • Beter voor mens en milieu
  • Duurzame keuze
  • Makkelijk te recyclen
  • Met natuurlijke ingrediënten
  • Van biologische oorsprong

Shop till you drop

Ook voor babyspullen kun je bij het bedrijf terecht. Zie jij jouw kleine al bijten op een cactus?!?

Als je bij Bewust Puur! shopt, wordt er dus al veel werk uit handen genomen. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is te bedenken wat je allemaal nodig hebt. De keus is gigantisch, vooral op het gebied van verzorgingsproducten (tandenborstels, shampoo, maandverband, reinigingsdoekjes, zeep, zonnebrandcrème etc.). Ook make-up en natuurlijke parfum biedt het bedrijf aan. En als je dan eenmaal aan het shoppen bent is het wel zo gunstig om nog net even die andere dingetjes (bijvoorbeeld een drinkfles, kraamcadeau en/of supplementen) mee te bestellen zodat alles in één pakket kan worden verzonden. Prijsbewust en nog milieuvriendelijker! En dat alles voor een zeer redelijke prijs.

Shoppen werd nog nooit zo leuk!

Kies jij (al) voor milieubewuste aankopen?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

5 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics