Thuisleven.com
Zoocchini rugzak
Thuisleven.com > Lifestyle en Interieur > Kinderen > School(spullen) > Met de Zoocchini Kinderrugzak gaat jouw kind vrolijk op pad

Met de Zoocchini Kinderrugzak gaat jouw kind vrolijk op pad

Of je kindje nu voor het eerst naar de peuterclub, de dagopvang of school gaat… Met de Zoocchini kinderrugzak, die je kunt kopen bij Kleine Giraf, wordt het een groot feest. De rugzak heeft de perfecte maat voor kinderen vanaf 3 jaar en is zeer praktisch voor kinderen o.a. door gebruik van de grote ritsen. Maar nog belangrijker! Hij is te koop in verschillende uitvoeringen, kijk dus snel verder.

Zoocchini Kinderrugzakken

Maak kennis met: Devin the Dinosaur,  Sherman the Shark, Olive the Owl, Allie the Alicorn, Jaime the Giraffe en Finley the Fox. Hieronder te zien in de juiste volgorde (bovenaan links beginnen).

Zoocchini rugzak
Alle benodigdheden voor een drukke dag op school of voor een logeerpartij passen makkelijk in het ruime hoofdvak. De handige vakjes aan de binnenkant, voorkant en zijkanten voor o.a. de drinkfles maken de tas compleet. Verder is de rugzak voorzien van een handig naamlabel, een ophanglus en verstelbare schouderbanden.

Wat vinden wij van de Zoocchini kinderrugzak?

Ik weet nog goed dat ik als kind zijnde een rugzak had waarbij de touwtjes steeds in de knoop raakten en de tas daardoor moeilijk open en dicht ging. Daarna kreeg ik een stoffen tas die ik over een schouder kon doen. Het gevolg was dat deze afzakten en ik het vervolgens heerlijk over de grond mee naar huis sleepte. Tot grote ongenoegen van mijn ouders. Wat ik nu als moeder zijnde geheel besef. Dus: sorry pap en mam!

Na deze persoonlijke levensles ben ik ervan overtuigd dat een stevige rugzak voor kinderen toch wel de betere oplossing is. En dat blijkt ook zijn vruchten afgeworpen te hebben bij mijn kids. En dat die rugzakken niet saai hoeven te zijn blijkt wel met de rugzakken van Zoocchini. Ik ontving een vossen rugzak ter review en moet zeggen dat ik hier meteen enthousiast over ben.

Wat ik vooral leuk vind aan de rugzakken is dat er verschil in de rugzakken zit. Van een prachtige roze eenhoorn (echt helemaal in love op die rugzak, maar ja ik ben er te oud voor), een stoere haaienrugzak tot en met een schattige vos.
Ik zou willen dat ik terug in de tijd kon gaan om mijn schooltijd over te doen, alleen al voor deze rugzak!

Welke tas neemt jouw kind mee naar school / opvang / peuterclub?

Miranda

Ik ben de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben we vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Aangezien Tom meer dan een full-time job heeft, hebben wij er bewust voor gekozen dat ik thuis ben voor de kinderen. Thuis focus ik mij op allerlei zaken: financiën, koken, tuin en moestuin, schoonmaken, boodschappen maar ook speel en leer ik veel met de kinderen. Met de kennis als thuisblijf moeder hoop ik anderen te inspireren.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

9 reacties

Categorieën

Advertentie – Bestel bij deze sites en steun Thuisleven door middel van affiliatie

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics