Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Sonic vanaf 13 februari in de bioscoop

Sonic vanaf 13 februari in de bioscoop

Sonic is het nieuwe live-action avontuur gebaseerd op de populaire Sega videogame franchise. Sonic en zijn nieuwe beste vriend Tom (James Marsden) proberen samen de slechterik Dr. Robotnik (Jim Carrey) te stoppen en de wereld te redden. Verder met o.a. Tika Sumpter en Ben Schwartz.

Sonic

De wereld had een held nodig, maar we kregen een egel. Gewapend met supersnelheid omarmt Sonic The Hedgehog, alias de Blauwe Veeg, zijn nieuwe thuis op aarde. Totdat hij per ongeluk het stroomnetwerk laat uitvallen en op de radar verschijnt van het super-niet-coole boosaardige genie, Dr. Robotnik (JIM CARREY). Nu is het superschurk tegen super-Sonic in een race over de wereld om Robotnik te stoppen, die Sonic’s unieke kracht wil gebruiken om de wereld te overheersen. Hij werkt samen met de Donut Lord, alias Sheriff Tom Wachowski (JAMES MARSDEN), om de planeet te redden in dit spectaculaire familiespektakel vol avontuur.

Informatie

Acteurs: James Marsden Tika Sumpter Natasha Rothwell Adam Pally Neal McDonough Jim Carrey.
Stemmen orig. versie: Ben Schwartz.
Artiest(en): Film.
Regisseur: Jeff Fowler.

Nu ook verkrijgbaar op DVD.

Lees ook:

Heb jij de film al gezien?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

47 reacties

Categorieën

Kerst 2023Kerst 2023
Geverifieerd door ExactMetrics