Thuisleven.com > Winacties & bekendmaking > Sonic vanaf 13 februari in de bioscoop (met winactie)

Sonic vanaf 13 februari in de bioscoop (met winactie)

Sonic

Sonic is het nieuwe live-action avontuur gebaseerd op de populaire Sega videogame franchise. Sonic en zijn nieuwe beste vriend Tom (James Marsden) proberen samen de slechterik Dr. Robotnik (Jim Carrey) te stoppen en de wereld te redden. Verder met o.a. Tika Sumpter en Ben Schwartz (stem van Sonic).

Win

Wij mogen maar liefst 2 leuke pakketten verloten onder de deelnemers. Elk pakket bevat 2 vrijkaartjes, een rugzak en een clip voor om je schoenen. Beiden zijn lichtgevend. Wil jij kans maken op deze leuke prijs plaats dan onder 3 willekeurige blogs op Thuisleven, waaronder deze, een reactie (beantwoord bijvoorbeeld de vraag).

Zou je ons willen helpen?

Wij zouden het leuk vinden om (nog) meer bekendheid te krijgen. Hoe kun je ons helpen?
Attendeer anderen op onze (hopelijk) leuke site. Tevens zijn wij actief op de Social Media kanalen: FacebookInstagramTwitterPinterest en Youtube. Zou jij ons kunnen helpen door deze kanalen te volgen en mensen hierop te attenderen? Dat kan door te taggen, delen en reacties achter te laten. Ook reacties achter laten onder andere blogs vinden wij fijn!

We maken de winnaars bekend op 12 februari 2020. Houdt deze in de gaten want je hebt dan één week de tijd om je cadeau te claimen. Daarna gaat je prijs naar iemand anders en dat zou zonde zijn. Wil je meedoen aan nog meer winacties? Check dan onze Winacties & Bekendmaking pagina.

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

47 reacties