Thuisleven.com
Strange World poster 2
Thuisleven.com > Boeken & Films (baby's, kinderen en tieners) > Strange World introduceert een legendarische familie van ontdekkingsreizigers.

Strange World introduceert een legendarische familie van ontdekkingsreizigers.

De adembenemende animatiefilm van Walt Disney Animation Studios, genaamd Strange World, neemt ons mee op een epische reis vol avontuur en gevaar. In deze betoverende film staan de legendarische Clades centraal, een uitzonderlijke en moedige familie van ontdekkingsreizigers. Ze worden geconfronteerd met een dreigende situatie die hun allerlaatste en cruciale missie in gevaar brengt.

Strange World.

Strange World neemt ons mee naar een wereld vol mysteries. En onbekende gevaren waar de familie Clade op zoek is naar een weg in het onontdekte territorium. Ze worden vergezeld door een eigenzinnige klodder, een trouwe driepotige hond en een scala aan vraatzuchtige wezens die de spanning en humor in de film vergroten. De film is geïnspireerd door klassieke avonturenverhalen en regisseur Don Hall benadrukt het unieke karakter van Strange World. Hij beschrijft het als een originele avonturen- en komediefilm die zich richt op drie generaties van de familie Clade. Waarbij ze hun onderlinge verschillen moeten overwinnen terwijl ze een vreemde, wonderlijke en vaak vijandige wereld verkennen.

Strange World biedt een meeslepende kijkervaring, vol spectaculaire animatie, boeiende personages en een meeslepend verhaal dat jong en oud zal aanspreken. De film combineert spanning, humor en emotie op een unieke manier, waardoor het een absolute must-see is voor liefhebbers van avontuurlijke animatiefilms.

Disney+.

Gelukkig is Strange World nu gemakkelijk en betaalbaar te bekijken via Disney+. Met Disney+ kun je genieten van een uitgebreide collectie aan films, series en exclusieve content van Disney, waaronder deze betoverende animatiefilm. Dompel jezelf onder in de wereld van Strange World en laat je meevoeren door de avonturen van de Clades, terwijl ze hun grenzen verleggen, obstakels overwinnen en de kracht van familie ontdekken.

Mis deze buitengewone en meeslepende film niet! Kijk Strange World vandaag nog op Disney+ en laat je betoveren door de magie van Walt Disney Animation Studios. Of koop de DVD/Blu-Ray.

Regenerate response

Lees ook:

Welke Disney film is bij jullie favoriet?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

15 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics