Lightyear.
Thuisleven.com > Entertainment > Film & Series > Familie > Lightyear de nieuwe Disney Pixar film

Lightyear de nieuwe Disney Pixar film

“Lightyear,” is een nieuwe film van Disney en Pixar. Het sci-fi actie-avontuur toont de oorspronkelijke ontstaansgeschiedenis van Buzz Lightyear -de held waarop de speelgoedfiguur is geïnspireerd – en introduceert de legendarische Space Ranger die al generaties lang fans weet te winnen. De regie van “Lightyear” is in handen van Angus MacLane, Annie Award-winnaar, Pixar-animator, en co-regisseur van “Finding Dory” uit 2016 . Galyn Susman (“Toy Story That Time Forgot” short) is de producent.

Synopsis Lightyear

Dit gloednieuwe sci-fi actieavontuur vertelt het achtergrondverhaal van Buzz, de ruimteheld die als inspiratie diende voor het bekende speelgoedfiguur uit de Toy Story-reeks. In deze film volgen we Buzz tijdens een spannende missie in de ruimte.

Informatie

Releasedatum 15 juni 2022
Acteurs: Chris Evans, James Brolin, Keke Palmer, Peter Sohn, Taika Waititi, Dale Soule
Regisseur: Angus MacLane
Gesproken taal: Engels, Frans, Nederlands en Vlaams
Ondertitels: Engels, Frans en Nederlands
Speelduur: 95 minuten
Geluidsformaat: Dolby digital 5.1
Genre: Kinderen & Familie en Animatie
EAN: 8717418610111

Lees ook:

Welke Disney film is bij jullie favoriet?

Miranda

Miranda is de eigenaar van Thuisleven, getrouwd met Tom en samen hebben ze vijf prachtige kinderen: Daan, Vera, Tim, Iris en Evi. Ze is een enthousiaste (amateur)kok en bakker, waarvan enkele ingrediënten uit haar onderhoudsvriendelijke moestuin komen. Ze geniet ervan om tijd door te brengen met haar gezin, of het nu is door samen naar films en series te kijken, spelletjes te spelen of samen op avontuur te gaan. Italië heeft een bijzondere betekenis voor Miranda en Tom, omdat ze daar verloofd én getrouwd zijn. Het is geen verrassing dat Miranda niet alleen haar thuisleven koestert, maar ook anderen inspireert op de toepasselijke blog: Thuisleven.com.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

34 reacties

Categorieën

Geverifieerd door ExactMetrics