Gratis mini's sparen bij Etos.
Thuisleven.com > Spaaracties > Verzamel houten mini’s, badkamerkastje, kassa en weegschaal.

Verzamel houten mini’s, badkamerkastje, kassa en weegschaal.

Verzamel de 11 houten Etos mini’s.

Specifieke actievoorwaarden.

Van 9 mei tot en met 19 juni 2022 ontvang je bij elke aankoop een gratis Etos mini. In de winkel ontvang je een gratis mini bij elke €15, bij online bestellingen ontvang je 2 mini’s per bestelling. Je kunt ze alle 11 verzamelen in het bijbehorende badkamerkastje! Maak je collectie compleet met bijbehorende houten kassa en weegschaal.

Etos extra.

Meld je aan voor Etos extra en spaar altijd mee voor extra korting en gratis producten. Daarnaast blijf je automatisch op de hoogte van nieuwe spaaracties en ontvang je altijd het 2e zelfde product voor de halve prijs op meer dan 1.000 Etos merk producten.

Website mini’s.

Via Etos

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen.

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jou kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook.

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Hoe vind jij deze houten mini’s verzameling?

Bron afbeelding: Etos

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

1 reactie