Gratis Oceaanplaatjes sparen bij Albert Heijn.
Thuisleven.com > Geldzaken > Verzamel alle Oceaanplaatjes.

Verzamel alle Oceaanplaatjes.

Gratis oceaanplaatjes bij iedere €10 aan boodschappen bij Albert Heijn. Er zijn 30 verschillende tattoos en 102 verschillende stickers te verzamelen. De stickers kun je in het verzamelalbum plakken.

Actievoorwaarden Oceaanplaatjes.

De spaaractie loopt van 5 september t/m 2 oktober 2022. Een stickerpakje bevat 3 stickers en soms ook een tattoo!

Opruimdag.

Albert Heijn organiseert in samenwerking met Nederland Schoon tijdens World Cleanup Day op 17 september 2022 een opruimdag bij de winkels verspreid over Nederland om zwerfafval op te ruimen in de buurt. Per deelnemende winkel zijn er twee opruimrondes van anderhalf uur. Albert Heijn zorgt voor de handschoenen en vuilniszakken.

Website.

Via Albert Heijn.

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen.

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jou kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook.

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Heb jij interesse in de Oceaanplaatjes?

Bron afbeelding: Albert Heijn.

Linda Meester

Mede-eigenaar van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Gehuwd en moeder van 3 dochters. Ik houd van wandelen, fietsen en in de tuin werken.

2 reacties