Tessa app
Thuisleven.com > Spaaracties > Tessa- Scan & Verwen

Tessa- Scan & Verwen

Al een tijdje spaar ik met mijn familie kassabonnen van Jumbo, Albert Heijn en Kruidvat. Met de Tessa app spaar ik zo punten bij elkaar en die wissel ik dan weer in voor leuke cadeau’s zoals een Walra hamamdoek, een High Tea en zelfs de leukste tijdschriften die ik met een nationale tijdschriften bon kan bestellen.
De app downloaden is geheel gratis en dan ook een ware aanwinst voor mij.
Zo haal ik nu de meeste geld terug acties bij AH of Jumbo en heb dan een bonus op iets wat ik gratis krijg.

Extra punten en bonuspunten

Bij bepaalde merken, zoals Unox, Zwitsal en Robijn, krijg je extra punten. Dan spaar je nog sneller voor je gewenst cadeau. Een enkele keer krijg je ook nog eens bonuspunten van Tessa zelf. Die bonussen verschillen een beetje maar zijn wel heel erg leuk en motiverend om nog meer bij elkaar te sparen.

 

Omschrijving

Tessa is een gloednieuw spaarprogramma. Je verzamelt punten en wisselt die in voor fijne cadeaus en kortingen. Hoe? Heel simpel! Je hoeft alleen maar je kassabon van Albert Heijn of Jumbo te scannen om punten te sparen. En koop je producten van onze geselecteerde merken, dan krijg je er nog bonuspunten bij. Zo spaar je tijdens je dagelijkse boodschappen voor gift boxes, dagjes uit en gadgets. 

Hoe werkt het?
Met Tessa maak je simpelweg een foto van je kassabon via de app. Voor elke (geldige) bon krijg je 20 punten, en voor elk product van een geselecteerd merk krijg je nog eens 100 extra punten per besteedde euro. Op onze website www.tessa.company of in de app kun je alle geldige merken én alle cadeaus bekijken. 

Wees er als eerste bij om Tessa uit te proberen, en haal meer uit je dagelijkse boodschappen! Je krijgt dan volop inspraak in nieuwe features. Tessa is nog jong, dus we zijn druk bezig om de spaarmogelijkheden verder uit te breiden, zodat je puntentotaal nóg sneller oploopt.

Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten. (bron)

Spaar jij ook al met Tessa, of ken je andere leuke spaaracties laat het ons dan weten!

Lees nu ook Tessa- Scan & Verwen is vernieuwd

Heb jij de Tessa app al gedownload?

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat het besparen op items erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties. Bovendien hebben wij nog een makkelijk overzicht gemaakt met een speciale Geld Terug Actie Pagina van alle lopende 100% cash back acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken. Voor kleinere weggeef acties van bedrijven is er een andere gratis aan te vragen pagina.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie. Wij verzamelen ze voor je zodat jij op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke actie’s wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

3 reacties