Plus spaaractie Sonic Super Spinners.
Thuisleven.com > Geldzaken > Spaar voor Sonic Super Spinners.

Spaar voor Sonic Super Spinners.

Vanaf 11 september 2022 kan je bij Plus supermarkt sparen voor Sonic Super Spinners Sonic the Hedgehog, Tails, Knuckles, Dr. Eggman, Shadow en Amy Rose! Van elk figuur zijn er maar liefst vier spinners. 

Specifieke actievoorwaarden.

Bij elke 15 euro aan boodschappen ontvangt u één Sonic Super Spinner. Er zijn 24 verschillende Super Spinners! Je kunt sparen van zondag 11 september tot en met zaterdag 15 oktober 2022.

Gratis Battle Arena.

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 september 2022 krijg je vanaf 25 euro aan boodschappen bij Plus supermarkt gratis een echte Battle Arena. Hier kun je je spinwedstrijden inhouden en je spinners in bewaren. OP = OP!

Website.

Via Plus supermarkt.

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen.

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jou kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook.

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Neem jij deel aan de spinners spaaractie van de Plus?

Bron afbeelding: Facebookpagina Plus Lenssen

Linda Meester

Mede-eigenaar van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Gehuwd en moeder van 3 dochters. Ik houd van wandelen, fietsen en in de tuin werken.

6 reacties

  • wij hebben sinds kort een plus en moet zeggen dat deze wel leuk zijn heb er nu nog maar 1 maar ga er nu wel vaker heen vindt het een leuke winkel

  • Ben benieuwd. Vond de vorige actie met domino stenen ook erg leuk omdat ze er tijden mee kunnen spelen maar die waren vrij dun en onstabiel. Hoop dat deze spinners het goed doen

  • Geweldige actie. Beide films van Sonic gezien en goedgekeurd door mijn gezin, dus die spinners zullen zeker welkom zijn. Gelukkig doen wij boodschappen bij de Plus.