Thuisleven.com > Spaaracties > Spaar voor een gratis verwenpakket

Spaar voor een gratis verwenpakket

Product: GRATIS verwenpakket t.w.v. 50 euro

Specifieke actievoorwaarden: 

  • Bij elke 10 euro ontvang je een spaarpunt.
  • Met 20 spaarpunten is de spaarkaart vol. Op de spaarkaart is 1 punt voorgedrukt. In totaal moeten er dus 21 spaarpunten gespaard worden.
  • Sparen kan van 12 augustus tot en met 17 november 2019.
  • De volle kaart kan van 21 oktober tot en met 1 december 2019 worden verzilverd voor het verwenpakket.
  • De volle kaart is niet inwisselbaar voor geld.
  • Spaaractie is alleen geldig in de winkel en niet op de DA webshop
  • OP=OP

Website: via DA

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie Pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit. Voor Gratis aan te vragen hebben we een aparte pagina aangemaakt.

Tips en acties van Thuisleven

Op Facebook hebben we een community opgericht. Iedereen mag lid worden van ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze Facebookpagina, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en echtgenoot van een zelfstandig ondernemer.

2 reacties