NGGT Parodontax
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Parodontax tandpasta, niet goed geld terug

Parodontax tandpasta, niet goed geld terug

Probeer Parodontax voor 14 dagen en ervaar het schone en frisse gevoel zelf of krijg je geld terug.

Specifieke actievoorwaarden

Alleen geldig op alle parodontax tandpasta 75 ml verpakkingen: parodontax Original, parodontax Extra Fresh, parodontax Whitening, parodontax Ultra Clean, parodontax Fluoridevrij, parodontax Herbal Twist, parodontax Herbal Fresh, Mondwater Daily Care Extra Fresh, parodontax Complete Protection Extra Fresh of Complete Protection Whitening. Niet op mini’s of voordeelverpakkingen. Let Op=Op!
Het insturen van de kassabon kan vanaf 14 dagen na aankoop met een maximum van 30 dagen na aankoop van de tube en alleen in de genoemde actieperioden. Deze actieperiode verschilt per winkel:

Kruidvatvan 25-10-2021 t/m 07-11-2021
Trekpleistervan 01-11-2021 t/m 14-11-2021
Albert Heijnvan 08-11-2021 t/m 21-11-2021
Jumbovan 29-11-2021 t/m 12-12-2021
Etosvan 06-12-2021 t/m 19-12-2021

Website

Via Parodontax.
Lees meer over tandpasta op Thuisleven.

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

2 reacties