spaaractie vershouddoos Hoogvliet supermarkt.
Thuisleven.com > Spaaracties > Lock&Lock Vershouddoos 350ml rood spaaractie.

Lock&Lock Vershouddoos 350ml rood spaaractie.

Bij Hoogvliet supermarkt spaar je nu voor een gratis rode vershouddoos of hoge korting (tot wel 65%) op andere handige bakjes en bekers van LOCK&LOCK. Bewaar die frisse salade, warm iets op van gisteren of neem iets lekkers mee voor onderweg. Met deze handige producten geniet jij langer en overal van vers. Dat is handig!

Specifieke actievoorwaarden.

Bij iedere € 5,- aan boodschappen ontvang je een spaarzegel en bij 20 zegels kies je jouw favoriete LOCK&LOCK product met bijbetaling vanaf € 2,99. Het rode vershoudbakje (350 ml) ontvang je, tegen inlevering van je volle spaarkaart, zelfs helemaal gratis!

Spaar van woensdag 20 april t/m dinsdag 14 juni 2022. Inleveren van de volle spaarkaart kan t/m 21 juni 2022

Website.

Via Hoogvliet supermarkt

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen.

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jou kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook.

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Heb jij al een vershouddoos in gebruik?

Bron afbeelding: Hoogvliet supermarkt

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

1 reactie