Boeken sparen bij Total
Thuisleven.com > Spaaracties > Jeugdboeken tanken bij Total

Jeugdboeken tanken bij Total

Door te tanken bij Total kun je 6 jeugdboeken en een extra titel: ‘Kapitein Onderbroek en de aanval van de pratende plees’! voor clubleden bij elkaar sparen.

Specifieke actievoorwaarden: Gedurende de periode 1 september t/m 30 november 2019 kunnen alle klanten van Total sparen voor jeugdboeken. Per 10 liter aangeschafte brandstof krijgt men een actiezegel bij de deelnemende Total tankstations. Voor motoren geldt: per 8 liter aangeschafte brandstof.
Om mee te doen aan de Actie moet een spaarliniaal worden aangekocht (€1,50 of 150 Clubpunten). Deze spaarliniaal bevat al de 1e actiezegel. Alleen een volle spaarliniaal voorzien van 5 actiezegels geeft recht op één van de deelnemende jeugdboeken zolang de voorraad strekt, en op voorwaarde dat de gekozen titel beschikbaar is bij het tankstation waar de deelnemer zijn volle spaarliniaal wil inwisselen. Er zijn 6 titels beschikbaar. Voor Total Clubleden is een extra titel beschikbaar (‘Kapitein Onderbroek en de aanval van de pratende plees‘), onder dezelfde voorwaarden als de overige titels. Volle spaarlinialen kunnen tot uiterlijk 30 november 2019 worden ingewisseld. Op=Op!

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties. Bovendien hebben wij nog een makkelijk overzicht gemaakt met een speciale Geld Terug Actie Pagina van alle lopende 100% cash back acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken. Voor kleinere weggeef acties van bedrijven is er een andere gratis aan te vragen pagina.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie. Wij verzamelen ze voor je zodat jij op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke actie’s wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Voeg commentaar toe