Thuisleven.com > Spaaracties > Jeugdboeken tanken bij Total

Jeugdboeken tanken bij Total

Product: 6 jeugdboeken en een extra titel: ‘Kapitein Onderbroek en de aanval van de pratende plees’! voor clubleden

Specifieke actievoorwaarden: Gedurende de periode 1 september t/m 30 november 2019 kunnen alle klanten van Total sparen voor jeugdboeken. Per 10 liter aangeschafte brandstof krijgt men een actiezegel bij de deelnemende Total tankstations. Voor motoren geldt: per 8 liter aangeschafte brandstof.
Om mee te doen aan de Actie moet een spaarliniaal worden aangekocht (€1,50 of 150 Clubpunten). Deze spaarliniaal bevat al de 1e actiezegel. Alleen een volle spaarliniaal voorzien van 5 actiezegels geeft recht op één van de deelnemende jeugdboeken zolang de voorraad strekt, en op voorwaarde dat de gekozen titel beschikbaar is bij het tankstation waar de deelnemer zijn volle spaarliniaal wil inwisselen. Er zijn 6 titels beschikbaar. Voor Total Clubleden is een extra titel beschikbaar (‘Kapitein Onderbroek en de aanval van de pratende plees‘), onder dezelfde voorwaarden als de overige titels. Volle spaarlinialen kunnen tot uiterlijk 30 november 2019 worden ingewisseld. Op=Op!

Website: via Total

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie Pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit. Voor Gratis aan te vragen hebben we een aparte pagina aangemaakt.

Tips en acties van Thuisleven

Op Facebook hebben we een community opgericht. Iedereen mag lid worden van ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze Facebookpagina, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en echtgenoot van een zelfstandig ondernemer.

Voeg commentaar toe