Thuisleven.com > Korting & Spaaracties (inclusief Geld Terug Actie) > Jaag mee met Oranje op de gratis Leeuwinnen poster!

Jaag mee met Oranje op de gratis Leeuwinnen poster!

Naast de leuke actie van de Blokker Scoor een gratis Oranjeleeuwin kreeg ik bij de kassa van de Albert Heijn een poster van de OranjeLeeuwinnen. Achter deze poster zit meer dan je op het eerste gezicht zou denken.

Product: Gratis Leeuwinnen poster

Specifieke actievoorwaarden: bij 15 euro aan boodschappen bij Albert Heijn

Website: via ah.nl. Het speelschema van het WK van 7 juni t/m 7 juli 2019 in Frankrijk is hier ook te downloaden.

Thuisgekomen prikte dochterlief de poster trots aan de muur. Gelukkig las ik later in de nieuwsbrief van Albert Heijn: Unlock je poster op ah.nl/poster, doe mee met de winactie en maak kans op Oranje-prijzen.
Deze week maakten wij kans op een officiële KNVB Leeuwinnen spelersbal. Daar hebben wij met een voetbalveld naast de deur zeker oren naar. Het scannen van de poster met de mobiele telefoon moet op wat afstand, net zolang tot de hele poster binnen het rechthoekje past. Dan wordt de wedstrijd vrijgegeven. Ik heb op 7 voetbalfoto’s de plaats van de bal aan moeten geven. Als je er genoeg goed hebt, dan mag je je gegevens invullen om mee te dingen naar de weekprijs. Gelukkig kreeg ik nog een herkansing.

 Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie Pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit. Voor Gratis aan te vragen hebben we een aparte pagina aangemaakt.

Tips en acties van Thuisleven

Op Facebook hebben we een community opgericht. Iedereen mag lid worden van ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze Facebookpagina, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en echtgenoot van een zelfstandig ondernemer.

Voeg commentaar toe