Spaaractie Hema insectenverzameling.
Thuisleven.com > Spaaracties > Spaar nu voor de grote insectenverzameling.

Spaar nu voor de grote insectenverzameling.

Bij HEMA kun je nu sparen voor de grote insectenverzameling. Deze verzameling bestaat uit 12 bouwinsecten.

Specifieke actievoorwaarden.

De HEMA Spaaractie campagne start op 23 mei 2022 en loopt tot en met 10 juli 2022. Je krijgt een bouwinsect cadeau bij iedere tien euro met een maximum van 3 Bouwinsecten per kassabon. Voor online aankopen kun je t/m 10 juli de Bouwinsecten ophalen in de winkel op vertoon van je bestelbevestiging. In de week van 27 juni t/m 3 juli 2022 ontvang je een extra groot gratis Bouwinsect bij minimale besteding van € 25,-, met een maximum van 1 Bouwinsect per kassabon. Wees er snel bij, want op is op!

Website.

Via Hema.

De grote insectenkijkdoos en instagramfilter.

Bij Hema is een grote insectenkijkdoos verkrijgbaar waar je de gespaarde Bouwinsecten in kunt bewaren en mee spelen.  Ze hebben ook een speciaal Instagramfilter gemaakt, waarmee je in een wereld vol beestjes kan onderdompelen. Alsof je zelf ook een beestje bent.

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen.

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jou kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook.

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Heb jij al een insectenverzameling?

Bron afbeelding: Hema

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Voeg commentaar toe