NGGT Hands Off Chocolate vegan
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Niet lekker? Geld terug- Hands Off My Chocolate

Niet lekker? Geld terug- Hands Off My Chocolate

Vind je devegan karamel zeezout reep toch niet de lekkerste? Hands Off My Chocolate vindt het tof dat je deze nieuwe vegan reep geprobeerd hebt en wie weet past één van de andere repen meer bij je! En: belofte maakt schuld, niet lekker = geld terug!

Specifieke actievoorwaarden: 

  1. Koop Hands Off My Chocolate Vegan Caramel Seasalt EAN- code 8718754740593 bij o.a. Albert Heijn, JUMBO, COOP of Vomar in de periode van maandag 6 september tot en met zondag 3 oktober 2021.
  2. Bewaar en fotografeer voor de zekerheid je kassabon.
  3. Taste & enjoy en houd elk stukje voor jezelf, Hands Off My Chocolate!
  4. Niet lekker? Upload dan jouw kassabon en vul je gegevens in.
  5. Ontvang binnen 1 week het aankoopbedrag terug op jouw rekening!
  6. Maximum van 10.000 cashbacks. Op=Op!
  7. Er kan per kassabon, per rekeningnummer en per persoon maar één keer gebruik worden gemaakt van deze actie.

Website

Via Hands off my chocolate

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties. Bovendien hebben wij nog een makkelijk overzicht gemaakt met een speciale Geld Terug Actie Pagina van alle lopende 100% cash back acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken. Voor kleinere weggeef acties van bedrijven is er een andere gratis aan te vragen pagina.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie. Wij verzamelen ze voor je zodat jij op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

20 reacties