Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Gratis: YES! noten- en fruitrepen

Gratis: YES! noten- en fruitrepen

Product: 

YES! noten- en fruitrepen (van Albert Heijn).

Specifieke actievoorwaarden: 

 • De Actie start op 4 november 2019 en de te vergeven Actiekorting is beperkt. De actie duurt 8 weken (t/m 29 december 2019), maar zodra de maximaal te vergeven Actiekorting is bereikt, is het niet meer mogelijk om via de Actiewebsite aanspraak te maken op de Actiekorting. Nestlé zal hier melding van maken op de Actiewebsite.
 • Deelnemers kunnen meedoen aan de Actie door zich te registreren via de Actiewebsite, waarbij zij hun voornaam, achternaam, emailadres, adresgegevens en IBAN-rekeningnummer invullen. Vervolgens dienen zij op de Actiewebsite de aankoopbon van hun YES! noten- of fruitrepen 3pack te uploaden.
 • Door zich te registreren via de Actiewebsite en door inzending van hun aankoopbon, hebben Deelnemers recht op uitbetaling van hun totale aankoopbedrag. De Deelnemer dient de aankoopbon te bewaren tot de uitbetaling van de Actiekorting heeft plaatsgevonden. Nestlé kan de Deelnemer verzoeken de aankoopbon op te sturen.
 • De Actiekorting wordt zo spoedig mogelijk na het correct invullen van de gegevens op de Actiewebsite op het opgegeven bankrekeningnummer gestort.

Website: 

Nestlé

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie Pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit. Voor Gratis aan te vragen hebben we een aparte pagina aangemaakt.

Tips en acties van Thuisleven

Op Facebook hebben we een community opgericht. Iedereen mag lid worden van ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze Facebookpagina, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

2 reacties

 • Leuke actie, vanmorgen gehaald en ingediend.
  (er zijn verschillende soorten actieverpakkingen die mee doen
  dan alleen de afbeelding) Bij gegevens invullen kan je invullen
  welk soort je gekocht heeft (zie daar de diverse smaken die ook meedoen)