Gratis Vifit Rode Vruchten yoghurt pouch 200 gram
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Gratis Vifit rode vruchten of perzik yoghurt

Gratis Vifit rode vruchten of perzik yoghurt

Probeer een Vifit Rode Vruchten yoghurt pouch 200 gram of Vifit Perzik yoghurt pouch 200 gram in een knijpverpakking gratis.

Specifieke actievoorwaarden .

Koop een knijpverpakking Vifit rode vruchten of perzik yoghurt bij Shell, BP, Total of NS Kiosk of binnen het retail kanaal. De actie is enkel geldig bij aankopen gedaan in een fysieke winkel. Online aankopen zijn uitgesloten van deelname. De Vifit Tikkie Terug actie loopt van 28-03-2022 t/m 8 mei 2022. Het maximale aantal uitbetalingen van deze actie is 6654 in totaal.

Website.

Via Vifit

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen.

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook.

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

3 reacties