gratis Soudal mini
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Gratis Soudal MINI

Gratis Soudal MINI

Gratis Soudal

100% korting bij aankoop van 1 product Soudal MINI 145 ml.

Specifieke actievoorwaarden: 

Aanbod uitsluitend geldig in NEDERLAND. Actie geldig voor aankopen van 04/06/2020 t/m 31/07/2020. Uiterste inzenddatum vóór 07/08/2020. 

1/ Koop SOUDAL MINI 145 ml in een van de deelnemende winkels*.
Lijst van de deelnemende winkels : Mr Bricolage,
Noot redactie: flyer gevonden bij Praxis.Navraag gedaan bij Hashting.

2/ Zend via sms of messenger de code SOUDBWR naar nummer +31 635 25 00 62  of scan de QR code

3/ U ontvangt direct erna een link naar het deelname-formulier/ of een link naar de website van de actie.

4/ Omcirkel op u kassaticket het product(en) en aankoopbedrag. Laad vervolgens het volledig kassaticket op voor 07-08-2020.

Website Soudal

Via Hashting

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties. Bovendien hebben wij nog een makkelijk overzicht gemaakt met een speciale Geld Terug Actie Pagina van alle lopende 100% cash back acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken. Voor kleinere weggeef acties van bedrijven is er een andere gratis aan te vragen pagina.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie. Wij verzamelen ze voor je zodat jij op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke actie’s wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

1 reactie