Gratis boodschap krassen bij AH.
Thuisleven.com > Gratis aan te vragen > Gratis product krassen bij AH

Gratis product krassen bij AH

Terug van weggeweest het gratis krassen van een boodschap bij Albert Heijn. Een jaarlijks terugkerende actie in de warme zomermaanden.

Specifieke actievoorwaarden.

Vanaf maandag 1 augustus 2022 ontvang je bij aankoop van elke €15 aan boodschappen bij de AH een kraskaart. Deze kraskaart kan je in de winkel of online verzilveren voor een gratis product. Krassen kan t/m 28 augustus 2022.
De actieproducten zijn erg divers zoals op de afbeelding is te zien. Je kunt gratis ijsjes, Mentos, tandpasta, Dreft, blikje cola, een pak Alpro en veel meer krassen.

Per winkelbezoek of online bestelling kan je maximaal 5 kraskaarten tegelijk verzilveren en hetzelfde product maar één keer. Heb je twee dezelfde producten gekrast, verzilver die dan in twee keer.

Website.

Bonusfolder week 31 of via AH.nl.

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen.

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jou kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

‘Tips en acties van Thuisleven’ op Facebook.

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Lees ook:

Doe jij regelmatig boodschappen bij AH?

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

3 reacties