Thuisleven.com > Korting & Spaaracties (inclusief Geld Terug Actie) > Gratis Page Kussenzacht en Vochtig toiletpapier

Gratis Page Kussenzacht en Vochtig toiletpapier

Product: Kies jouw favoriete toiletgewoonte. En probeer Page Kussenzacht en Vochtig toiletpapier GRATIS. De actie geldt uitsluitend voor Page Kussenzacht 4, 6 en 9 rol en Page Vochtig toiletpapier. De vergoeding bedraagt €1,99 voor Page Kussenzacht 4 rol, € 2,99, voor Page Kussenzacht 6 rol en €4,25 voor Page Kussenzacht 9 rol. Mocht je een pak Page Kussenzacht of Page Kussenzacht Design gekocht hebben met een inhoud van meer dan 9 rollen, dan ontvang je ook een vergoeding van € 4,25. Voor Page Origineel Schoon Vochtig toiletpapier (inhoud 42 sheets) en Page Aloë Vera Vochtig toiletpapier is de vergoeding € 1,89. Voor Page Sensitive Vochtig toiletpapier (inhoud 42 sheets) €1,65. En Page Shea Butter Vochtig toiletpapier, Page Origineel Schoon Vochtig toiletpapier (inhoud 84 sheets), Page Kussenzacht Vochtig toiletpapier (inhoud 42 sheets), Page Sensitive Vochtig toiletpapier (84 sheets) en de Page Origineel bewaarbox €1,99.

Specifieke actievoorwaarden: Deze actie is geldig van 11 maart t/m 30 juli 2019 en/of zolang de voorraad coupons strekt. De coupon dient volledig ingevuld te zijn en voorzien van (een) geldige streepjescode(s). Alleen volledige inzendingen worden in behandeling genomen.

Website: via Page

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie Pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit. Voor Gratis aan te vragen hebben we een aparte pagina aangemaakt.

Tips en acties van Thuisleven

Op Facebook hebben we een community opgericht. Iedereen mag lid worden van ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze Facebookpagina, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en echtgenoot van een zelfstandig ondernemer.

Voeg commentaar toe