Gratis naar Artis
Thuisleven.com > Spaaracties > Gratis naar Artis

Gratis naar Artis

Product Spaaractie

Gratis toegangsbewijs voor ARTIS (ARTIS-Micropia uitgesloten).

Specifieke actievoorwaarden

  • t/m 7 maart 2020 krijg je een ARTIS-zegel bij elke € 25,- aan boodschappen*
  • Je ontvangt extra ARTIS-zegels bij wekelijks wisselende actieproducten
  • 15 zegels = 1 volle spaarkaart.
  • 1 volle spaarkaart = 1 gratis toegangsbewijs voor ARTIS (ARTIS-Micropia uitgesloten).
  • Lever je volle spaarkaart(en) in bij ARTIS t/m 9 oktober 2020.

* Uitgezonderd tabak, sterk alcoholische dranken, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding t/m 6 maanden, boeken, telefoonkaarten,postzegels, cadeaukaarten en statiegeld.

Website

Via Dekamarkt. Neem ook een kijkje bij Speel & Win, de Artis quiz.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat het besparen op items erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

  • Geld terug acties; Hier vindt je de lopende en verlopen geld terug acties. Bovendien hebben wij nog een makkelijk overzicht gemaakt met een speciale Geld Terug Actie Pagina van alle lopende 100% cash back acties.
  • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken. Voor kleinere weggeef acties van bedrijven is er een andere gratis aan te vragen pagina.
  • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie. Wij verzamelen ze voor je zodat jij op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke actie’s wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

2 reacties