Thuisleven.com > Korting & Spaaracties (inclusief Geld Terug Actie) > Geld terug actie- Lassie Zilvervliesrijst

Geld terug actie- Lassie Zilvervliesrijst

Product: Alleen geldig op één verpakking Lassie Zilvervliesrijst + Quinoa én granen 275 gram óf Lassie Zilvervliesrijst + Spelt én quinoa 275 gram t.w.v.€1,59.

Winkel: Jan Linders

Specifieke actievoorwaarden: De actie loopt van 12-02-2018 t/m 04-03-2018. Heb je de verpakking in deze periode gekocht, dan kun je nog t/m 18-03-2018 jouw aankoopbedrag terugvragen.

Website: Link

Aanvullende informatie:
Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Korting & Spaaractie’s (inclusief Geld Terug Acties) alle lopende Geld Terug Acties, maar ook kortingsacties, op een rijtje staan.

Winnen
Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle deelnemers.

Linda Meester

1 reactie