Thuisleven.com > Korting & Spaaracties (inclusief Geld Terug Actie) > Gratis: Friesche Vlag Latte Verse opschuimmelk

Gratis: Friesche Vlag Latte Verse opschuimmelk

Product: Friesche Vlag Latte Verse opschuimmelk 1L of 500ml

Specifieke actievoorwaarden: 

deze geld-terug-actie is alleen geldig op Friesche Vlag Latte Verse opschuimmelk 1L of 500ml. Je kunt dus maar met één van de twee formaten deelnemen aan deze geld-terug-actie. Friesche Vlag Latte Verse opschuimmelk is PlanetProof en bevat de optimale verdeling van vetten en eiwitten wat zorgt voor het beste resultaat opschuimmelk. Bekijk actievoorwaarden  of  veelgestelde vragen.

Website: Optimel

Aanvullende informatie:

Uiteraard vinden we het leuk om uw mening te horen over dit product. Maar ook informatie als waar u het gevonden heeft kan handig zijn voor onze lezers. Bovendien hebben wij op onze speciale Geld Terug Actie Pagina alle lopende 100% cash back acties, op een rijtje staan. In de categorie ‘Korting & Spaaracties’ bundelen we leuke kortingsacties, spaaracties en gratis dagjes uit. Voor Gratis aan te vragen hebben we een aparte pagina aangemaakt.

Tips en acties van Thuisleven

Op Facebook hebben we een community opgericht. Iedereen mag lid worden van ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze Facebookpagina, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Winnen

Velen handen maken licht werk. En meerdere ogen zien meer, kijk daarom met ons mee naar alle lopende G.T.A.’s. De geld terug acties die 100% gratis zijn, maar nog niet op onze site staan vernemen wij graag van u. Stuur de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Miranda

Verloofd met Tom en moeder van Daan, Vera, Tim en Iris.
Ik ben dol op koken en bakken. Op Thuisleven zul je dan ook met regelmaat een nieuw recept voorbij zien komen. Verder houd ik van vakantie's, dagje uit, winkelen, de zon, gamen, kinderboeken (voor) lezen en spelletjes spelen/gamen.

5 reacties

  • Leuke actie Miranda in deze tijd met over het algemeen weinig acties!

    Via de apps van de supermarkten in mijn buurt zie ik dat de AH en Dirk alleen de 500 ml hebben, maar de COOP heeft de 1 liter. Daar ga ik hem dus halen!

  • Eindresultaat na wat heen en weer geloop :

    Mijn Coop en mijn Dirk hebben deze VERSE variant niet.

    Mijn AH wel in het koelvak voor 1.69

  • Mooi, nu pas heb ik de Friesche Vlag Latte Verse Opschuimmelk kunnen kopen 17-09-2019 en zie nu pas dat de geld retour actie verlopen is. Natuurlijk breng ik het pak terug naar de winkel,, al is dit niet de bedoeling als je het artikel steeds niet in de winkel kunt vinden en dan als de actie verlopen is het artikel dan pas kunt kopen.