Gratis ERU Winterkuipje Komijn
Thuisleven.com > Geld Terug Acties > Gratis ERU Winterkuipje Komijn!

Gratis ERU Winterkuipje Komijn!

Product

Wil jij ERU Winterkuipje Komijn 100 gram gratis proeven? Deze limited edition is nu tijdelijk verkrijgbaar bij geselecteerde PLUS supermarkten.

Specifieke actievoorwaarden

Koop hier ERU Winterkuipje Komijn of ga naar een van de geselecteerde PLUS supermarkten. Bewaar de (online) kassabon. Vul jouw gegevens in en upload de (online) kassabon. De kassabonnen kunnen uiterlijk tot 01-03-2021 op de actiepagina worden geuploaded. Wij storten binnen 7 dagen het aankoopbedrag van één kuipje terug op jouw bankrekening.

Website

Via ERU, onderaan vind je de geselecteerde PLUS supermarkten
Heb je al gelezen over de Spaaractie Marble Maniacs, gratis knikkers bij PLUS?

Mocht je een aanvulling hebben op deze actie dan horen wij dat graag in een reactie onder dit artikel.

Nog meer gratis of te sparen

Wij realiseren ons dat (be)sparen erg leuk en verslavend kan zijn. Daarom hebben wij drie categorie-pagina’s aangemaakt die wellicht erg interessant voor jouw kunnen zijn om eens door heen te bladeren:

 • Geld terug acties; Hier vind je de lopende en verlopen geld terug acties. Bovendien hebben wij nog een makkelijk overzicht gemaakt met een speciale Geld Terug Actie Pagina van alle lopende 100% cash back acties.
 • Gratis aan te vragen; Van babydozen tot en met boeken. Voor kleinere weggeef acties van bedrijven is er een andere gratis aan te vragen pagina.
 • Spaaracties; Eens in de zo’n tijd komen de supermarkten (en andere winkels) weer aan met een leuke spaaractie. Wij verzamelen ze voor je zodat jij op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Heb jij een actie gezien die wij nog niet hebben staan op Thuisleven stuur dan de link door van de betreffende actie, of een foto van de actie die bijvoorbeeld in een boekje staat, naar winnen.thuisleven@gmail.com en je maakt kans op een cadeau(bon). Per kwartaal verloten wij één cadeau(bon) onder alle inzenders

Tips en acties op Facebook

Krijg je maar niet genoeg van al deze leuke acties wordt dan lid van onze Facebook community: ‘Tips en acties van Thuisleven’. Daar delen de leden tips, worden zegels aangeboden en kan je je vragen stellen. Niet alle acties halen onze website, dat geldt zeker voor testers oproepen, dus dat loont zeker de moeite.

Linda Meester

Eigenaar/ vennoot van Thuisleven.com & TuinenBuitenleven.com. Moeder van 3 dochters en gehuwd met een zelfstandig ondernemer.

6 reacties

 • Jammer had deze variant graag een keer willen proberen, onze Plus doet er niet aan mee. Hopelijk een keer een landelijke actie.

  • Eline..
   De geschiedenis herhaalt zich.

   Mijn Plussen hebben het nu ook weer niet, terwijl er een actie is.
   Was vorig jaar ook het geval.

   Kort daarna waren de winterkuipjes er wel.

   Ik bericht wel als ik ze bij mij zie.. grote kans dat ze er dan bij jullie ook zijn..

  • Will er zijn ook maar weinig plussupermarkten die aan deze actie meedoen, zie actievoorwaarden. Bij ons in het dorp vorig jaar een Jumbo erbij, ik vind het een leuke winkel, en punten sparen voor gratis producten waardeer ik ook erg.

 • Heel jammer dat de PLUS net te ver weg is voor mij om naartoe te fietsen, en met de auto erheen voor zo’n voordeeltje doe ik natuurlijk niet…

 • Helaas ook hier geen Plus die meedoet met deze actie! Jammer dat niet alle Plus supermarkten geselecteerd zijn. Volgende keer beter!